onsdag 20 augusti 2014

Översvämningar....!!

God morgon!

Alltså, vad är det för väder! Som det har regnat det senaste dygnet, och igår samt i natt har det varit världens åskväder!

Vi skulle åkt till Strömstad i dag, men som det är just nu..är E6 an norrut avstängd p g a översvämningar.
Så vi får se hur det blir!

I går morse sprang jag en tur, härlig luft och jag tycker att det är så skönt!

Sen hade jag frukost här, så Lisa kom med färska frallor! Som jag skrivit tidigare..är ljuvligt att börja dagen så...först med en löptur och sedan med god frukost och trevligt sällskap!
Åkte sedan till Karin och fikade.Alltid lika mysigt!
På hemvägen blev det stopp på både Torp och BlomsterLandet.

Senare i går eftermiddag, hämtade Josefine mej, och så var vi på Snäckan. Fick sitta inne för vädrets skull..men det var så mysigt ändå!

Ja då var det dagen idag!

Skall om en liten stund till frissan och sedan var det alltså meningen att M-B och jag skulle åkt till Anki i Strömstad!
Men som det är nu...så sitter Anki här i stan..(hon var på hemväg) tåget gick bara hit, från Gbg! Sen skall det bli ersättningsbuss till Strömstad. Men som vanligt!! Är SJ så dålig på information, så just nu vet hon ingenting!
Kanske blir träff hos mej ist för att vi åker till Strömstad...

Verkar som om M-B och jag inte skall till Strömstad, vi har nämligen varit påväg nästan varje sommar..men det har alltid dykt upp någonting, så att vi inte kommit iväg!

Ja ja vi får se hur det blir! Skickar en extra tanke till er som är drabbade på ett eller annat sätt av detta regnväder!

Så mina vänner..nu önskar jag er alla en fortsatt härlig dag!!

 Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

2 kommentarer:

  1. Ja fyyyy, såg just på nyheterna från Halland och uppåt. Helt galet vilka krafter då är det tur att man bor högt uppe på berget . Ha en bra dag oavsett vad det blir . Kraaaaaaaam

    SvaraRadera
  2. Hej Hoppas verkligen ni kom iväg!! ibland går det troll i vissa planerade saker!! otäckt med dessa översvämmningar! vädret är sig inte likt nuförtiden,antingen extrem värme eller så blir det på andra hållet.lagom är ju alltid bäst :) ha en fin kväll ♥♥ kramiz Jessica

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika