måndag 4 augusti 2014

Blixtar och dunder....!!!

Go kväll på er!

Egentligen behöver jag inte skriva om vädret...för jag fårstår att jag haft det skonsamt..mot många av er andra!!

Vid middagstiden, blev himlen svart...jag hann precis hem...vad det gällde regnet, men jag hann inte hem, vad det gällde åska och blixt.
Numera är jag inte rädd, men kan säga att när jag var precis utanför kyrkan...blixtrade det precis ovanför mitt huvud...och det åskade direkt efter blixten. Så jag förstod, att det var precis ovanför mej. Kan säga...att hjärtat började slå...lite fortare!! Som tur är..var jag nästan hemma.
Sen har det regnat...om än lite...och åskat..även blixtrat, såklart!

Började måndagen med att tvätta. Sedan gick jag till Espresso House, och mötte upp M-l för en fika.

När jag sedan kom hem, fixade jag lite i köket...och sedan fick jag ett ryck...

 och bakade, en sockerkaka...och en mjuk pepparkaka...
 Så det har luktat jul...i mitt hem...underbart...fniss..!!

Ja mina vänner...det var delar av denna måndagen..och nu skall jag fixa en macka och sedan bara slappa!!
Så jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!


Åhh...jag önskar och hoppas..att DU lever efter dessa ord!!!

Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika

2 kommentarer:

 1. Vilken helg du haft och mysigt att din mamma hälsat på! Vilket matmarknad det verkar vara, helt enormt, i denna lilla stad! Jättekul, får försöka hasa mig dit ett år framöver nån gång! Men langos, där går min gräns, det har jag ätit en gång och huuuh, så illa jag mådde efteråt. Det var i Grebbestad minns jag. Men det kan ju ha varit så att just där var den inget bra, får nog prova det också en gång till!
  Och du springer och du bakar, du är så flitig! Skönt att det går bra att springa och att du gör det så tidigt och sen är det gjort! Det hade inte funkat för mig numera.
  Här har ju mullrat som vid fronten men knappt en enda regndroppe har kommit. Eländigt, jag önskar så jättemycket en ordentlig skur, alltså, en riktigt ordentlig en.
  För tillfället nästan arbetar jag, jag hjälper goda vänner till oss med en massa papir och grejer till utlandet, speciellt Tyskland och där har jag ju en bra hjälp med mannen min och språket.
  Nu ska jag dra mig mot mina chambers!
  Natti natti

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! älskar att läsa om dina små tripper som slutar med en go fika i vänners lag...tur jag inte bor nära dig dig då hade jag rullat fram..räcker att jag ser en bild på en go fika så har jag gått upp några kg thihi..snart har jag fixat klart datorn så jag längtar efter att fixa med bilder och bloggar igen..

  ha en underbar vecka♥
  kram wivi

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika