onsdag 8 januari 2014

Ljusare....nej snarare mörkare...!!

Go kväll på er!!

Alltså dagen har tydligen längt sig...var då?? Inte här iaf..kan inte förstå, det är mörkt på morgonen..och när eftermiddagen kommer så är det mörkt vid 16.
Förstår ingenting!!

Har också sovit  så dåligt inatt! Ser att det är flera som också gjort det. Känns som om jag varit vaken..mera än jag sovit!!

Startade morgonen tidigt med att tvätta. Hade så mycket tvätt...såå skönt när det är gjort!
Sen fikade jag på Blomsterkroken med Ann-Louise..alltid lika mysigt!

Nu ikväll har Lisa varit här, var ett tag sedan vi sågs...så vi hade sååå mycket att prata om!

Tja det var dagen idag...och nu skall jag kika lite på Mästerkocken på tv...så jag önskar er alla, en fortsatt skön kväll!!

Kryp upp i soffan...lägg filten om dej..drick en kopp te/kaffe och bara njut! Kika lite på tv, lyssna på lite mysig musik eller läs en god bok..och njut av livet!!
Ta vara på och var rädd om det DU har nära dej...så dela gärna filten med någon!! Glöm sedan, inte berätta hur mycket, DU tycker om/älskar honom/henne!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


5 kommentarer:

 1. Har inte tid med tv. Håller på och forskar och det är inte det lättaste alla gånger när prästen inte skrivit som han ska/skulle, haha. Men jag njuter ändå.
  Ha en fin kväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig och mysig dag.Men är ju bara så segt att det är mörkt nästan hela tiden ! Ha det bäst fina vännen .Kramar Rita

  SvaraRadera
 3. Och idag är det ännu mörkare här hos oss, det är ett hotfullt mörker som har sänkt sig ner här och jag är glad att jag inte mer än noterar det och tycker det är roligare när det är sol. Jag får inget sämre humör eller så av det, men inte är det roligt inte. Och så är det så där stilla ute, ingenting rör sig......märkligt, det har ju blåst varenda dag hittills.
  Och sovit som en stock har jag gjort - det är jag så glad för! Tråkigt att du inte gjort det. Men, men, vi är ju tappra vi kvinnor, eller hur!
  Vi kämpar oss igenom även denna dag, jag har en hög papper härintill som jag borde ta itu med och det ska jag också. Snart. Sen. Väntar bara lite till......
  Kramar stora som hus

  SvaraRadera
 4. :) Tack för att du påminner oss om hur viktigt det är att rå om sig själv och tala om för våra nära och kära hur mycket det betyder för oss.
  Kram Katarina :)

  SvaraRadera
 5. Nej här har inte blivit några längre dagar heller. Känns som att leva lite i ett evig mörker. Hinner knappt ljusna så är det kolsvart igen. Sover också jättedåligt just nu. Brukar bli bättre när det blir mer skillnad mellan natt o dag. Så lite ljus är välkommet nu.

  Härligt med nytvättat o fräscht! Idag är min tvättdag :o)

  Ha det bäst vännen!
  Kramar
  Monika

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika