fredag 31 januari 2014

Hemtelefon..eller inte..och två dagar i Göteborg!!!

Go kväll mina vänner!

Här har snöat...nu ett par dagar...och det gör det även idag. Inte mycket, men ändå. Jag tycker även att det är kallt!

Då var det detta med hemtelefon eller inte! Jag har varit så vankelmodig. När jag flyttade hit så var det Com hem i detta huset. I dag är det fiberkabel...så nu får jag själv välja leverantör av bredband, och ev hemtelefoni.
Jag har funderat och funderat! på något vis..känns det tryggt med hemtelefon, och tänk..jag har haft detta telefonnummer i 32 år..hmm...fattar ingenting 32 år!!

Hur som helst!! Idag är sista dagen med min hemtelefon, så i fortsättningen har jag "bara" min mobil! Blir säkert jättebra!

Då har det snart gått två dagar sedan jag var här..så vad har jag hittat på?

I går åkte jag till Göteborg. Började med jättegod lunch på Åhléns...och sedan blev det fika på..

 Satt där i lugn och ro...såå mysigt! Sen gick jag lite på stan, var bl a inne på Balders hage..härligt att få lite inspiration!
Var en ljuvlig dag!!

I morse var det dags igen...för Göteborg alltså!
Åkte ner och träffade Anki. Så mysigt och så kul att träffas!


Vi satt läänge, som vanligt och fikade..härligt! Sen gick vi lite på stan...tänk tiden går alltid så fort, när vi ses. Så Tack Anki...för en så mysig dag!!!

När jag sen kom hem, har jag grejat lite. Dammat, dammsugit..gjort en gryta, som jag skall bjuda mina döttrar och respektive på, i morgon!
Skall bli så mysigt, är ju så sällan som vi ses allihop!

Nu mina vänner, skall jag ta och titta efter och bestämma mej för, vilket bredbandsbolag jag skall ha!

Så jag önskar er alla, en fortsatt ljuvlig kväll!!



Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika

6 kommentarer:

  1. Blir säkert hur bra som helst och nuförtiden använder man ju nästan bara mobilen och det är knappt en människa som ringer på hemtelefonen! Kram och hoppas du mår bättre!

    SvaraRadera
  2. Hej ! Du vänler dej :-))) Vi har i många år tänkt skippa hemtelefonen och gjorde så till slut i höstas .Har fått behålla hemtelenr vilket kändes bra både för att vi haft det i många år och för hyresgäster i övre pensionsåldern. Betalar bara 50 :-/månad så är det kopplat till min mobil ,de som ringer märker ingen skillnad . Däremot är det skillnad på att slippa betala 1200 spänn/ kvartal mot 150 vilket man kan ha roligare saker för . Ha en härlig dag och hoppas du mår bättre med gallan. Kram Bittan

    SvaraRadera
  3. Hej på dej!

    Nä, men! Är det min syster du hälsat på? Hihihi! Jag har faktiskt ett "halvsyskon" (vi har samma pappa) som heter så och bor där. Skulle ju kunna vara så, men det vore allt ganska långsökt att det är just henne du känner.

    Vi har också börjat prata om att säga upp vår hemtelefon. Det blir ganska dyrt med alla avgifter. Men än så länge så har vi inte bestämt oss. Vi har haft vårt nummer sedan -75! Nog är det otroligt hur åren bara rinner iväg.

    Blir det Mello nu ikväll?

    Ha det gott!
    Kram
    Monika


    SvaraRadera
  4. Vilka mysiga dagar du haft med god mat, fika, trevligt sällskap och shopping. Det där med hemtelefon är inget val för oss, vi har "radioskugga" här så mobilen fungerar inte, det är inte så kul den gång då man måste ringa ambulans. Så fasta hemtelefonen kan vi inte klara oss utan. Ha en fin fortsättning på helgen!
    Kram,
    Regina

    SvaraRadera
  5. Förstår hur du känner med hemtelefon. Vi sitter nu också och troligtvis ska säga upp våran. Lika bra mest försäljare som ringer på den ändå ;)

    Kramar Susanne

    SvaraRadera
  6. Jaa dessa telefoner o bolag o allt! Vi tog ju 3 hemtelefon när vi köpte stugan o var här så mycket..Den är vår hemtelefon med samma nr,skillnaden bara att det är en mobil som man tar med sig då.Fast nu har vi inte stor nytta av den igentligen bara för pappas skull så slipper han ringa mobil! Kostar kanske inte så mycket heller med mobil längre! Då har du haft en trevlig stund med vänner gumman ♥ Gunilla

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika