onsdag 6 november 2013

God morgon...!!

Vaknade tidigt, och kunde inte somna om. Tassade upp och fixade lite frukost, kikade ut, såg att det var minus grader, och att solen började ta sig upp ur sina moln.
Tassade tillbaka till sängen. med kaffe och yoghurt, kikade lite på Nyhetsmorgon och jag njöt av morgonen!

Nu har solen dessvärre bestämt sig för, att lägga sig tillrätta bland molnen igen och tro det eller ej, men det snöar!!! Lägger sig ju såklart inte, för det är så blött.
Ja vädret skiftar verkligen!

Hade en så mysig fika igår med Agneta. Visste ju att det skulle pratas massor, och det gjorde vi verkligen. En härlig eftermiddag, så den tackar jag för!!

Så vad händer idag??

Jo jag skall fika med Karin, vid lunchtid och sedan skall jag träffa Boel och ikväll kommer Lisa hit. Så min dag se ut ungf som vanligt!! Gäller ju som ni redan vet, att förgylla den!

Nu önskar jag er alla, en underbar dag!

(bild lånad från nätet)

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika



5 kommentarer:

  1. Du skojar! Snöar det? Här har kommit en skur, men däremellan tittar solen fram! Det är, igen, den där Grytingen som gör det.
    Ja, va mysigt det var att sitta där och prata. Och samtalsämnena verkar oändliga och det känns som om vi hade kunnat sitta där ännu och fortfarande ha lika mycket att ventilera!
    Ha en riktigt fin dag, jag ska gå till sjön med vovven nu och sen fortsätter jag att beta av på min lista!
    Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Underbart att mysa och njuta och förgylla vardagen .Ha en skön och mysig onsdag fina du .Kramar Rita

    SvaraRadera
  3. Gokväll gumman ♥ Ja mysig dag då med lite väninnor! Ja idag har det vart kallare minsann,tog promenaden i morse då det var på nollan,brr,brr..Ha en fiin kväll Annika! Kram Gunilla

    SvaraRadera
  4. Hejsan så här på kvälls kvisten..tycker veckorna rullar på i 110..redan Torsdag i morgon!! hoppas du får en fin sådan önskar dig Godnatt <3 kram Jessica

    SvaraRadera
  5. Läste precis att Ni fikat på hennes blogg. Ååå så mysigt... hade varit kul att följt med ;-) Nu har jag fått ett litet ryck igen i bloggvärlden. Det har ju tagit en massa tid nu sedan vi flyttade det finns massor att göra här hela tiden och så krånglar min dator den bara hänger sig hela tiden och då blir jag arg och struntar i att fortsätta med inläggen men nu tycks det fungera bra från den lilla datorn i alla fall.

    Kramar Uttan
    http://www.hososspaalbo.blogspot.se/

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika