måndag 6 maj 2013

Äntligen....SOL...!!

God eftermiddag på er...!!

Här skiner solen..det blåser...men är riktigt skönt!!
Jag har suttit på balkongen en stund...och trots att det blåser...så värmer solen såå skönt!!!
Är precis vad min kropp behöver nu...sol och framför allt värme!!

Började dagen med att tvätta...

Efter tvätten var klar..åkte jag till BlomsterLandet...där jag köpte en underbar bukett..med gerbera och rosor i orange!!
Smsade Ann-Louise om hon var hemma...vi skulle nämligen ses vid 10..men jag tänkte lämna buketten innan!!
Precis när hon var på väg ut, genom dörren...kom jag där..med buketten..eftersom hon fyllt jämna år...så kändes det självklart att uppvakta!!

Sen tog vi en promenad på stan...innan vi satte oss ute på Lejas. Var så mycket folk på torget...eftersom det var marknad!
Efter en lååång fika...gick vi en sväng till..och jag gick in på Skönhetsspecialisterna..och best tid...så nu skall naglarna fixas igen!!

Jag vet inte för vilken gång i ordningen!! Men nu prövar jag igen...dumt..? Förmodligen..har ju testat så många gånger...och mina egna naglar, mår inte så bra av det...men skam den som ger sig!!

Jag är en sådan person...som tittar på händerna..det första jag gör när jag träffar någon....och jag vill ha..en välvårdad hand!!

Annars har dagen idag..precis som igår..varit lugn och skön!!
Igår eftermiddag var jag och fikade hos Lisa...sen efter det..hämtade Josefine mej...så vi åkte en sväng till Snäckan!


 Fick sådan lust...att köpa rosor med lite färg...


 Om någon sagt till mej...att jag skulle köpa rosa ljus...hade jag sagt...Aldrig...!! men man är väl inte sämre..än att man kan ändra sig...hi hi



Nu mina vänner...skall jag bara fortsätta slappa resten av kvällen!
Så jag önskar er alla..en fortsatt ljuvlig kväll!!

Glöm inte att höra av dej, till dom du har nära dej! Det är så lätt, att göra det. Vardagen rullar på..och helt plötsligt kommer man på...att det var längesedan.. man kanske hörde av sig till nära och kära!
Behövs inga långa samtal eller sms...det räcker egentligen  bara...att fråga hur det är...berätta sedan..hur mycket vederbörande.. betyder för dej...!!
För som DU vet...dom orden är underbara att få höra!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

4 kommentarer:

  1. Hej Annika!

    Åh, vilken hääärlig färg! Alldeles ljuvliga är dina rosor! Hihi! Tur att du ändrade dej! Ljusen lyser också upp. Nu, på två sätt!

    Sanna ord!

    Sol o värme!
    Kram
    Monika

    SvaraRadera
  2. Visst är det underbart med rosa rosor. Doftar underbart o så läckra. Du får visa naglarna så vi får se hur snygga dom är. Ha en skön dag o njut kram Beijan

    SvaraRadera
  3. Bara så himla läcker färg både på rosorna och ljus.Ja nu har väl de fina vädret kommit.Här skiner solen från klarblå himmel.Bara så underbart.Ha en skön tisdag fina du .Kramar Rita ♥

    SvaraRadera
  4. Så härliga rosor du köpt. Sa också att rosa ljus skulle jag aldrig ha men här står ett rosa blockljus och lyser upp tillvaron. Tänkvärda ord du skriver. Må gott. Kram Veronica.

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika