tisdag 12 juni 2012

Brr...så kallt....

Hej på er kära vänner...!!

Idag fyller min lilla faster 85 år..är en respektabel ålder...men bara man får vara klar i huvudet..och något sånär frisk ..så går det ju ann att bli gammal!
Tyvärr..har faster problem med sitt hjärta..men hänger med ändå..hon har en underbar livssyn..så det hjälper..säkert till!
Jag träffar henne inte idag..men har ringt..Josefine och jag skall åka dit i morgon em..ist.

Sitter just nu..med en varm kopp kaffe....underbart!!
Kan ju säga att det inte är ngn värme ute..direkt...frös som tusan..när jag var ute förut...brr...

Började dagen med en löptur..hade faktiskt kunnat ha underställ under..träningsoverallen...är ju inte klokt..och det är 12 juni!

Sen hem..åt en god frukost...iväg till sjukgymn..har fått akupunktur...igen...
Idag gjorde visa nålar såå ont..sen höll han inte på, att få in..ena nålen..muskeln var såå hård...men efter lite tryckande och vridande...aj aj...så satt den på plats!

Om en stund skall jag luncha med Åsa..och sedan i eftermiddag blir det fika med Ann-Louise..blir väl några timmar som vanligt..hi hi....

Jag önskar er alla..en forts..att skön dag!!!

Alla krav som DU har på dej..lägg dom åt sidan...eller försök iaf...för som DU redan vet..!!
Livet är ju ditt..och det skall levas av dej...!!! och inte av någon annan...!!
Det som människor runtomkring dej..kräver..eller förväntar sig.. att du skall göra..strunta i det ..för som sagt...Livet är DITT!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


4 kommentarer:

  1. Jag fryser också idag. Längtar efter sol och värme nu. Vilken krutgumma till faster, 85 år det är inte illa det. Hoppas akupunkturen gör nytta så du blir bättre i din tumme.

    Ha en bra dag

    Kram Karin

    SvaraRadera
  2. Här är också kallt men sol. Som alltid tänker jag på dina kloka ord, det är så sant det du skriver. Duktig flicka har man varit länge nog:)

    KRAM Helena

    SvaraRadera
  3. Jaa visst är det väl förunnat att bli så gammal o frisk i huvudet! det är ju min paps oxå,jag mer glömsk än han för tillfället.Men det är nog inre stress här tror jag! Men första semesterkvällen börjar med strålande sol här på Gläntan ikväll...Nån mening med det minsann...så vi orkar fortsätta vårat hektiska liv för tillfället! Kram på dej / Gunilla

    SvaraRadera
  4. Hej Mysan...Nää inte är hon liten Jolina inte. Ett riktigt mulltroll. Värmen fins inne på vårt jobb 26 grader sååå ljuvligt att jobba så. Åh du löper igen...Har blitt en till tur på bandet här med, hhaaa. Härligt att du har ditt sociala liv. Och ja du 85 år, det är nog en härlig ålder om topplocket är ok helt klart...KOmmer snart ett mail...

    Kram Lisa

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika