lördag 28 april 2012

Göteborg...kortison...och efterlängtad soool.....

Godmorgon mina vänner...!!

Ser ut att bli en fantastisk dag idag...solen skiner..fåglarna kvittrar..runt +10c..och blåser lite...

Igår hade jag en underbar dag..! Var i Göteborg och träffade Anki...så mysigt...fika..affärer..och lunch...Tack Anki för en sååå... härlig dag!!!

På hemvägen stannade jag på vårdcentralen...har ju haft så ont i axeln igen... fick kortison..och sedan skall jag röntgas..nästa vecka!!!

Sen igår kväll..var Lisa här...så då blev det ost och vin....

Då skall vi se..vad denna lördagen har att erbjuda....??

Om en liten stund skall jag dra på mej löparkläderna....sedan efter det..skall älskade Yohanna och jag ta en fika..i solen på Lejas....!!

Annars har jag inget spec planerat....skall fixa lite här hemma..balkongen..Yohanna skall hjälpa mej.. så jag kan putsa fönstren...annas tror jag det blir lugnt..!!!

Jag önskar er alla...en fantastisk lördag...och jag hoppas att solen skiner på er...!!

Ta fram din bok...och dagens blad...snart har du fyllt din bok med blad för fyra månader....
Dagens blad..fyller du själv..med saker som just DU vill...att det skall stå...
Det är just din dag idag..och alla andra dagar...och det är bara DU som gör den och alla andra dagar..till just det dom blir..!!!
Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

3 kommentarer:

  1. Kikar in och önskar dig en riktigt trevlig och mysig helg Annica :O) Jag har varit ute på en skön morgonpromenad, nu ska jag äta frukost.
    Stor kram Katarina :O)

    SvaraRadera
  2. Ja idag verkar det bli en dag med sol. Bara att njuta och ha det bra. Hoppas kortisonet har gjort verkan så du får lite lindring i din axel.

    Ha en fin dag

    Kram Karin

    SvaraRadera
  3. heej goa Annika! Ja nu första gången jag är inne på datorn idag,hinns inte me inlägg heller:) Ska berätta lite varför..Syrran skulle till Lidköping o fönstershoppa liite,då följde jag med efter jobbet! Gubbarna var såå snälla att dom gav mig lite ledigt!!ihhihi.men blev såå trött nu efter stan så önskade att det var kväll! Så kul att höra hur många fina vänninor du har vännen,var rädd om dom du ♥ Och dom om DEJ naturligtvis! Ha det gott/ Gun illa

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika