torsdag 15 december 2011

Godmorgon.....

Är ännu en gråmulen dag.. blåser men det är jag så van vid! Himlen har ett rosa skimmer...ser lite märkligt ut.....

Har precis avnjutit min frukost...GP..läste jag 03.30 i morse..trodde kanske.. eftersom jag sov ganska bra natten till igår...att det  kunde blivit likadant inatt..men icke!!!
Visst är det märkligt..att trots att jag sover så dåligt så är jag ändå..ganska pigg...
Undra om kroppen är så van vid dessa 2-3 timmars sömn per natt...så att jag inte behöver mer...:)
El klart att jag behöver..men nu är det som det är...
Positiv av börden som ni vet!!!

Nu skall jag strax gå och fixa till mej...
Skall träffa Josefine om en stund...och vi skall tillsammans träffa min lilla faster som är här i stan en sväng.
Blir en fika tillsammans med henne.

Jag önskar er alla...en fortsatt mysig dag.....!!!!

När du idag öppnar din bok..så ser du hur få oskrivna blad det finns kvar...så förgyll dagen idag..gör det bästa av den..för som du vet..det är bara DU som skriver dina blad!!!
Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

5 kommentarer:

  1. Hej Annika! Jaa man får va gla att jag sover riktigt bra nu för tiden...går i vågor detta! Men såå jobbigt att ligga där vaken,känns som man är alldeles ensam i hela världen...Såå trist väder här oxå. Japp här blir det nu förberedelser för maten i kväll,ÄVEN om det inte är HUVUDSAKEN!! Kramis Gunilla

    SvaraRadera
  2. Här snöar det, kors i taket !
    Ha en bra dag och tack för alla dina fina kommentarer, glömmer alltid att skriva det men jag blir så glad ska du veta av att lilla Moi kan glädja nån annan .

    Kram Bittan

    SvaraRadera
  3. Morrn Mysan..Ja du jisses jag har sovit till halv elva. Men jag var lite sliten,hhaaa. DUUUU är SÅÅ underbar min kära vän, jag är så lyckligt lottat som har fått förmånen att lära känna en sån fin person som du. Jag tackar i djupet av mitt hjärta för din inbjudan, du är helt otrolig. Önkskar att jag på nåt sätt kunde göra nåt för dig, lite mera sömn eller nåt gumman. SKa se vad jag kan komma på. Jo nog har man fått lära sig att se möjligheter allt. Visst är det härligt. Har bestämt mig att helt skippa allt stress och annat skrot till julen. Nu ska jag bara vara så de såå. Önskar dig allt fin och att du för en fortsatt skön vecka hjärtat...

    Många kramar Lisa

    SvaraRadera
  4. Lät som du skulle ha en mysig dag tillsammans med dotter och faster. Vi har också haft en mysig eftermiddag. Varit hos grannen som fyller 70 år. Härligt att sitta och prata lite "skit", haha.
    Ja, den julklappen som vi fick igår var den bästa man kunde få. Är så glada och tacksamma även om han får vara på bortaplan och jobba.
    Hoppas du har en fin kväll.
    Kram Elzie

    SvaraRadera
  5. Oj, såå trött jag blev när jag hörde att du sover 2-3 timmar!! Stackare..men som du säger har kroppen en förmåga att anpassa sig under pressade förhållanden!!

    Ha en fin torsdagskväll!!

    Kram <3 Sanne

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika