tisdag 8 augusti 2023

Augusti…läs även nästa inlägg!!

 God förmiddag, denna gråa och regniga tisdag!

Ja regn har vi fått det senaste så att det räcker, men som tur är har vi inte drabbats, av lika mycket som på andra platser i Sverige!

Nu skall jag inte vara negativ, men jag tror tyvärr, att det inte blir någon mera sommar i år!

Då är vi alltså inne i augusti, och när kvällen kommer, känns det som att hösten sakta smyger sig på! Jag gillar alla årstider, så jag tycker det är mysigt på kvällarna när man tänder lite ljus.

Lite uppdatering på vad jag har gjort sedan sist!

I lördags var jag hos lilla mamma och hjälpte henne lite! Måste säga att hon är fantastisk! Hon försöker så gott hon kan, även om det tar tid med allt! Men jag säger ofta, tänk på att du har brutit lårbenet och du är inte 25 år längre! Men jag förstår att det är frustrerande när det är mycket man vill göra och inte kan!

Igår var det service på bilen, och jag bad dom titta på vad det är som skramlar på vä sida fram. Tror ni det skramlade när dom provkörde? Nej, såklar inte 😂 Under tiden dom fixade bilen var jag hos min äldsta med familj och sedan till Torp och fikade med A-L. Mysigt som alltid!

Sen förra tisdagen fikade jag med A på Stallgården. Var ett tag sedan vi sågs, och vi har alltid så mycket att prata om!!

Gott som alltid!!

Jag kommer att skriva ett inlägg till nu, som handlar om NÄL bl a!

Var rädda om er och varandra!!
Kram Annika



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika