tisdag 18 maj 2021

Veckovill...och Mormors blomma!!!


God morgon!

Skall jag skriva om vädret? Knappast någon idé eftersom det har varit grått och regnat av och till i flera dagar 😔

Annars skall jag säga er att det där med dagar har ju varit lite rörigt! Det var ju söndag i torsdags och när sedan helgen kom, visste jag knappt vilken dag det var!

Hur som helst, i lördags var jag en tur till Torp, jag hade ju sett ett par kortare linnebyxor och en gul kimono på Lindex. Men jag är ju som jag är, det skall funderas lite, och fundera lite till innan jag köper. Oavsett vad det är, och när jag sedan bestämt mig är det i regel slut!

Men i lördags bestämde jag mig, nu skall jag köpa detta. Började med en kopp kaffe när jag kom till Torp och sedan in på Lindex. Jo då, det fanns kvar..men bara ett par byxor kvar i min stl..

Blev jag nöjd? Ja absolut!

När jag sedan kom hem tänkte jag, att nu måste jag baka! Hopplöst att inte ha ngt till fikat, så sagt och gjort

Jag har ett gammalt recept på hallongrottor, men nu såg jag ngt nytt på instagram och tänkte det testar jag! Var påväg att slänga alla för de blev stenhårda och en urusel deg! Vad lärde jag mig av detta? Jo att dom gamla recepten är bäst!

Sen bakade jag ju också en drömtårta. Receptet är jättebra, men när jag rullar ihop den, så sitter överdelen av drömtårtan kvar på pappret!! Så trist! Så är det ngn av er som läser min blogg och har ett bra tips, på hur jag skall få den hel så tar jag mer än gärna emot det! Jag har testat det mesta tycker jag, men ingenting har fungerat!

Tänk så fort dagarna går, och Maj månad bara rusar på! Jag har Loke som jag brukar, fikar gör jag också och så har vi ju lilla faster som är kvar på sjukhuset. Hon skulle varit till ett korttidsboende i går, men fick ett samtal i söndags att det skjuts fram, för nu har hon fått feber igen och crp är på väg uppåt, även det igen! Så jag tar en dag i taget!

Nu mina vänner önskar jag er alla en fortsatt fin dag, och det gör jag med denna lilla bukett som jag plockade i förrgår! Fanns hur många blommor som helst..men jag nöjde mig med några få!! Denna underbara både blomma och doft!

Min mormor älskade den, och vet ni vad! När jag var liten och det var Mors Dag, så gick jag alltid ut och plockade en stor bukett som min mamma fick!


Var rädda om er och varandra! Kram Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika