onsdag 3 februari 2021

Kris med blod...Kusten...och Fika så klart!!!

 Hej på er!

Ny månad igen, hur fort gick Januari, trots att läget är som det är med denna Corona som aldrig verkar ge sig!

Kan ju bara skriva lite om den. Tror att alla i Sveriges avlånga land, eller iaf de flesta vill vaccinera sig. Men vad händer då?? Så fruktansvärt dåligt, med att vaccinera, och doser som inte kommer och chefer som anser att dom och deras familjer är mer värda än de som verkligen behöver det! Vet inte vad jag skall skriva..Skäms på er räcker inte!! 

Sen är det så att här i Västra Götaland får vi tydligen inte de doserna som vi behöver. Ställer mig frågan gång på gång..är ju inte klokt att vi ligger på 34:e plats över vaccinerade i världen. Danmark ligger 11 och Israel 1:a. Finns inte mer att säga om detta, annat än katastrof!!!

Är väldigt längesedan jag varit här, och som ni kanske förstår så strider jag för min lilla mamma.

Jag var hos henne i lördags eftersom båda hennes tester var negativa och jag avbokade två besök från hemtjänsten.

Jag fixade en del..bytte gardiner, tog bort ytterbelysningen, tog bort granen osv...Sen var en hel del som retade mig igen, vad det gäller hemtjänsten. Så min strid går vidare. Men kan ni tänka er, efter att jag flyttade tv:n så sitter mamma numera på kvällarna och ser på den och hon har tack och lov blivit mycket bättre, så vi har tagit bort en del hemtjänst besök!

Annars har jag träffat både familj och vänner, och en av dagarna var jag i Gbg och träffade min äldsta och mitt älskade barnbarn! Det går så fort, hon säger vissa ord, reser sig och dessa små händer och fingrar når allt! Tänk att hon snart blir 1 år. Älskade lilla hjärtat!!

Jag har även haft Loke en del  bl a idag! Tänk att denna älskade vovve ger så mycket och han är så ljuvlig!

Det kom ett sms för några dagar sedan, om jag kunde hjälpa till och lämna blod. Självklart kunde jag det. I smset stod det att det var kris, och det var det verkligen. Då känns det extra bra att kunna hjälpa till! 

Då var det redan torsdag i morgon och då kommer A-L hit, så skall hitta på någonting gott att äta.

Jo men vet ni vad? Vi har ju fått vinter! Är en del snö och har snöat lite hela dagen! Sen har det varit kallt och är det fortfarande. Jag älskar ju snö, men nu tycker jag att det räcker.

Önskar er nu en fortsatt fin kväll!

Var rädda om er och varandra! Kram Annika


1 kommentar:

  1. Jag kan bara hålla med dig ang vaccineringen. Och kan lägga till att det fuskas även med intyg från läkare för att folk ska kunna resa. Det är inte konstigt att folk blir irriterade och förbannade.
    Jag förstår att det tar på krafterna att du ska behöva "bråka" om hemtjänsten, men vad gör man inte för sin nära och kära? Allt!!
    Mysigt att du kan åka och gosa med barnbarnet, och Loke förstås :)
    Sköt om dig. Ha en fin vecka. Kram Katarina.

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika