fredag 6 maj 2011

Underbara låt och tv-serie......




Varit en mulen och blåsig dag...riktigt höstväder...brr...
Kropp och leder..vill ha värme nu.....

Varit hos bästaste Karin och fikat..underbart..behöver ladda batterierna lite..och då är det ett underbart ställe att göra det på!
Skall bli så skönt att komma till Sthlm..känner att jag behöver komma bort ett par dagar...och bara njuta och ha det bra!!!

På hemvägen från Karin..stannade jag och tvättade bilen...den var gul ist för svart...förstår inte att det kan finnas så mycket pollen...som just letar upp min lilla bil...hihi.

Sen åkte jag vidare till Blomsterlandet...köpte..lite plantor till balkongen..bl a persilja. Tycker att det är såå gott!

Skulle varit till Gbg på måndag en sväng...men blev ingenting av med det...känns som om det lilla som jag planerat det sista...inte vill det jag vill.....

Så Yo...säger bara en sak....vi är närmare middagen...än du kan ana..hahaha!

Önskar er alla en underbar fredagskväll...var rädda om er...och du glöm inte ...säga det eller dom där orden..som du kanske inte så ofta...säger till någon ..som du tycker om, eller som står ditt hjärta nära!!!
Kram/Annika

2 kommentarer:

  1. Hej vännen !
    Det brukar vara så ....börjar nåt gå fel går det mesta i motvind. Njut av de fina rosorna du fick istället , gissar att de var från Mr ? och se fram emot Stockholm som planerat, så mysigt att åka iväg med dottern några dgr. Det kommer att gå enligt planerna !!!
    Ni slipper nog i a f snön som jag hade där i tisdags ! Fy vad kallt det var.
    Ha en fin helg.
    Massor av uppiggande kramar fr Bittan

    SvaraRadera
  2. Mr vem det tro?? Hihihhi nu vart jag nyfiken...Ha en skön fredagskväll! Kramis Vännen Gunilla

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika