tisdag 24 november 2020

En månad kvar till Julafton...och Lilla mamma...!!

 Go kväll på er!

Tänk er, bara en månad kvar till Julafton, och det är inte utan att jag undrar och funderar hur denna Jul skall bli!?

Varit en regnig dag, ni vet sådant där regn som är fint fint och som man blir så blöt av! I morse var det tvätt morgon, även om det är väldigt tidigt att gå upp, så är det så skönt när det är klart.

Sedan tog jag lilla bilen och åt frukost hos L. Efter det åkte jag och handlade. Skönt för det var så lite folk och ingen kö till kassorna!

Annars har jag pyntat klar, hängt upp andra gardiner i köket och tagit fram ljusstakarna och stjärnan. Men inte tänt ljusstakarna. Tänkte väntat tills fredag men det är så mörkt ute, och det lyser ju upp lite.

För ett par dagar sedan hade jag förmånen att få passa denna godingen....

( bilden fanns redan på datorn. Eftersom jag fortf inte kan överföra bilder)
Sov över och han är så mysig när kvällen kommer och han skall sova! Ljuvliga vovve!!

På kvällen när jag satt där och tittade på tv, ringde min mobil, jaa lilla mamma hade ramlat igen! Oj oj så hela sena kvällen gick åt att ringa till en del. Kan sedan säga att det var svårt att somna. Möjligen att jag sov ett par timmar!
I går ringde jag så till biståndsenheten och bad dem skynda på, så att det blir en "tub" i dörren där nyckel till larmenheten ligger. För som det nu var, trodde personalen att hon hade en sådan med påföljd att de hade inte med sig ngn nyckel, utan fick åka tillbaka till kontoret och hämta den! Varför det tog lång tid innan de kom in till lilla mamma.
Phu säger då det...undra om detta bara är början??

Ja det var mina dagar och i morgon skall jag bara mysa och åka hem till A-L. Skall sedan även åka hem till mor en dag, för att handla och göra adventsfint. Skulle egentligen inte gå in, eftersom det har ökat ännu mera här i stan med Corona, men någon måste ju hjälpa henne med detta!

Ha nu en fortsatt fin kväll!
Var rädda om er och varandra! Kram Annika


1 kommentar:

  1. Har din mamma varit till en läkare? Min erfarenhet är att det oftast beror på något om de ramlar ofta. Bara ett tips.
    Hoppas att det ordnar sig.
    Det är alltid en oro när föräldrarna blir äldre.
    Helst om man bor en bit i från, och inte kan åka direkt.
    Kram Katarina <3

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika