söndag 4 februari 2018

Sms som värmer i hjärtat...och Räksemla...!!!

God eftermiddag, denna gråa och kyliga dag!

Det har varit ett par dagar med bitande kyla, även om termometern inte visar så många minus grader, så gör ju vinden sitt till!

Tänk då är det redan februari, och sakta men säkert går vi mot ljusare tider och även vår! Förstår att en del av er tänker..våren är långt borta eftersom vissa av er har massor av snö!

Jag fick ett sms i veckan...

Kan säga att jag blev så Tacksam över detta sms....! Då gjorde det absolut ingenting att jag höll på att svimma på natten...och jag behöver inte fundera mera..utan självklart skall jag fortsätta lämna blod!

I torsdags förmiddag åkte jag hem till A-L, hon hade fixat så goda mackor..och smarrigt fika bröd! När vi var klara åkte vi till Tanumshede och Hedemyrs. Säger då det..så  mycket saker de hade..kände att jag inte " såg skogen för alla träd".

När vi tittat runt lite där så åkte vi vidare till shoppingcentrat..och det är så sorgligt! Detta relativt stora centrum..och så finns det nästan inte en enda butik kvar! Vi bestämde oss för att ta en fika där..och kan säga att det blev bara en slät kopp.

Var en väldigt mysig och som vanligt trevlig utflykt!

Fredagen var jag på Jätten och demade Rana pasta. alltid kul när det är många som smakar och tiden går ju mycket fortare!

Jag handlade lite innan jag åkte hem, och bl a räksemlor som avnjöts på kvällen tillsammans med ett glas rött!

 Så otroligt gott!!

I går efter frukosten blev det en sväng på stan. Fika gjorde vi på Yerba.

Eftermiddagen var jag på kalas hos Josefine och Niklas, för det var Niklas födelsedag! Så mysigt och så otroligt goda tårtor! Mums...niger och Tackar igen!

I dag har Liselott varit här på fika..annars blir det en lugn söndag!

Natten som gick sov jag riktigt gott! Till skillnad från natten innan..då grannen i våningen ovanför drog igång musik ganska sent.
Så fruktansvärt irriterande!! Eftersom jag inte kunde somna gick jag upp och tog på mig kläderna..sedan gick jag dit och knackade på. Hon är väldigt trevlig..och bad om ursäkt..skulle sänka..men kan säga att när jag sen var hemma igen..drog de på ännu mer!
Japp..det var den chansen..nästa gång blir det störningsjouren!!

Men nu mina vänner, önskar jag er alla en fortsatt mysig söndag!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


1 kommentar:

  1. Jösses vad smarrig den räckmackan/semlan såg ut :) Det var väl inte mandelmassa i hoppas jag? :) Det känns som en konstig kombo. Trist med störande grannar. Kändes som hon skruvade upp volymen bara för att jäklas. Kram Katarina :)

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika