söndag 18 september 2016

Underbara höst!!!

Hej på er!

Inte kan man tro att september snart är slut..och att oktober sen gör sitt intåg! Jag tänker alltså på vädret!! Varit så fantastiskt!! Dessa underbara varma och soliga dagar, men snart mina vänner ser det ut så här...

 (bilden är lånad från nätet) Jag älskar hösten och alla dessa fantastiska färger!!

I torsdags morse sprang jag. Sedan var jag på fika hos Liselott och när vi var klara gick vi en promenad!
Var så varmt, så jag fick fälla upp parasollen på balkongen när jag skulle äta middag.
Senare på em var Josefine, Niklas och jag på Snäckan.

I fredags hade jag den där egentiden som jag ibland tycker är så skön att ha!
Så som vanligt hade jag med en bok, och så gick jag till Yerba...

 Underbar miljö att sitta och njuta i.

I går morse var det så dags igen för en löptur. Sedan var det frukost hos Lisa. Härligt att köpa med sig frallor och sedan få allting serverat.

Gick direkt därifrån och hämtade bilen, för på torget satt Yohanna och väntade på mig.. Vi åkte sedan vidare till Snäckan..var så mysigt att sitta där och prata en lång stund!!

Hem och åt middag, sedan hämtade Josefine mig så blev det en repris..Snäckan igen. Hade även en så mysig stund med henne.

Tanken slår mig ofta..hur stolt och glad jag är över mina döttrar...bara detta att sitta och diskutera om allt mellan himmel och jord!! Det är helt fantastiskt!!

Kvällen i går tillbringade jag hemma hos Lisa..där det bl a bjöds på ost, kex och vin. Ett härligt avslut på en mysig dag!!

På förmiddagen i dag, kom mamma. Så vi åkte till Snäckan och fikade. Hon stannar tills i morgon bitti då hon skall lämna in sin bil, för reparation.

Men nu mina vänner önskar jag er alla en fortsatt mysig dag!! Kommer kanske att vara tyst här några dagar igen...är ju så att bloggerskan fyller lite jämna år!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika