tisdag 5 april 2016

Tacksam när människor tänker på min laktos....!!!

Hej på er!

I dag har det varit en mulen dag..även duggregnat lite. Men kan ni tänka er...i går var det också mulet/soldis och +17c!

Startade morgon i går med att tvätta. När det var klart åkte jag hem till Ann-Louise.

Alltså har nog sagt det förr, men måste säga det igen! Är så tacksam och glad när mina vänner tänker på det här med laktosen! Så självklart var både mat och kakan till kaffet laktosfri!!

Hon hade gjort världens godaste köttfärs/tacopaj!!! Med fyllning av bl a créme fraiche, philadelphiaost och lite majonäs. blev sådär krämigt och gott!!!! Hon är även världens bästa värdinna..och jag är så glad att hon är en av mina bästa vänner!

Satt som vanligt i flera timmar och pratade, även hennes bror kom dit, alltid trevligt att träffa nya människor!



På hemvägen hämtade jag Josefine, så gick vi en sväng på stan..hem fixade fika så kom Lisa..och när hon gick hem...gick jag till T.

Vad tror ni då hände? Jo fick gå hem efter en stund...då migränen började smyga sig på!

I dag har jag varit på vårdcent i Ljungskile och fått min B12-spruta. På hemvägen brukar jag stanna på Shell köpa lite kaffe och en kardemummabulle....

 Även om vädret var så där..smakade det ändå ljuvligt!

Hemma igen kom T på kaffe och sedan åkte vi till Elgiganten med tv:n! Igen!!!

Den var inne för drygt en månad sedan pga att bilden frös och att den sedan stängde av sig..och sedan satte på sig igen.
Då bytte dom någonting...fast jag frågade i dag..om dom verkligen gjort detta...eftersom felet kom tillbaka nästan direkt!!

Ja ja...vet inte vad jag skall säga!

Därifrån åkte vi sedan hem till T:s mamma..mat och fika som vanligt. Alltid lika trevligt att vara där! Vi åkte dit i dag för att T skulle hämta hem sin mc. Så på hemvägen körde jag bilen och han tog mc:n. Inget perfekt mc väder precis..men nu har han den hemma iaf.

Nu skall jag fixa en macka, så jag önskar er alla en fortsatt mysig kväll!



Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


2 kommentarer:

  1. Verkligen gulligt när man kommer ihåg vad olika människor tål och inte tål. En gång hade jag koll på sånt där, men jag har slarvat sista åren med att försöka komma ihåg det, det blev för mycket till slut.
    Annars, förutom migränen, låter det som ett trevligt kapitel i livet.
    Men den här våren som bara ligger och retas den gör mig nedstämd. Var i Lysekil idag och det var gulgrått överallt och så drog det så där underbart rått och kallt!
    Usch.
    Vi ses snart! Hurra! För det! Kramar

    SvaraRadera
  2. Vilket bra sista citat ;))
    Hoppas du har det bra!
    Kram från bia

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika