onsdag 13 januari 2016

Postnord...hur tänkte ni????

God eftermiddag!!

Ännu en grå och mulen dag. Lite kallare i dag..närmare bestämt -5c.

May-Britt var här på förmiddagen och fikade. I dag blev det minisemla, och det är så där precis lagom! Fick så vackra tulpaner, så jag säger Tack igen!!

När hon hade gått bestämde jag mig för att gå ner i källarförrådet och bl a ta fram flyttkartonger som min lilla mamma skall få.

När jag då är på väg upp igen, tittar jag ut genom entrédörren, och ser då, att på utsidan står ett paket och ytterligare ett som ser ut som ett stort kuvert.

Öppnar dörren och ser då till min förvåning att dessa är till mig!

Jag har inte fått något sms från Postnord att det är på väg paket till mig!! Brukar annars få det, men eftersom min port är låst och port tfn ännu inte installerad så skall det inte köras ut paket till mig! Utan dom skall gå till utlämningsstället och så skall jag få en avi!!

Vem som helst skulle alltså kunnat tagit dessa paket, eller tänk om det regnat eller snöat...hur hade då dessa paket sett ut!??

Undra, hur du tänkte, när du ställde dessa paket där???

Tänk om dom hade kunnat ringa upp ist, säga att paket är på väg...så bestämmer man en tid. För telefonnumret har dom ju, eftersom dom vid tidigare tillfällen skickat sms.

Om nu någon hade tagit dessa paket, och dom hade innehållet massa värdefulla saker...undra vad som då hade hänt??
För Postnord, har ju ingen aning om vad dom olika paketen innehåller..eller??
Eller kanske ändå, eftersom en del paket ibland har varit lite trasiga!!

Jag förstår att Postnord får mycket kritik, och det är med all rätt!!!

Önskar er alla en fortsatt bra dag!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika4 kommentarer:

 1. Solen har skinit här! Minst 1 tim och då gick jag på promenad med Leia, ner till sjön. På isvägen! Men jag har dubbat ett par äldre vinterkängor, väldigt bra, så länge man inte skall in nånstans.
  Du, Postnord, dom stackarna som arbetar kvar där och som orkar arbeta kvar där, dom har nog inte det minsta lilla till motivation - vår postdam som vi haft hela tiden vi bott här, hon har gett upp, hon tyckte det blev så fruktansvärt nedrigt att arbeta efter det blev Postnord. Dessutom, vår post kom hon med på slutet vid ½7 på kvällen och då skulle hon köra alla småvägar ända in till Stranderäng också innan hon var klar och då skulle hon till antingen Munkedal eller Uddevalla för att stämpla ut. Helknasigt.....
  Och tänk om det varit något värdefullt i dina försändelser, hur kan man då hävda att man inte fått det......fullkomligt sanslöst.
  Nu är det bara i morgon kvar, sen ses vi!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Tack för titten hos mig! Jaa dessa goa gamla hushållssaker som håller i måånga år...för heller men det kanske inte är dom 'på golvets' fel:(Tycker allt blir sämre och sämre..Trevlig fredag,nu åker jag och tränar ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 3. Här är det -17 i dag. Håller mig helst inne. Eldar i kaminen, bloggar, lyssnar på radion och dricker te. Vilken tur att du kom precis och såg paketet/posten till dig. Det måste väl ändå vara ett tjänstefel? Det har ju räckt att någon annan oärlig person hade kommit innan dig och norpat åt sig det. Hur skulle postnord förklara det?
  Önskar dig en skön och trevlig helg. Kramar Katarina :D

  SvaraRadera
 4. Härliga ord i "boken"...
  Tänkte bara önska dej en trevlig helg !!
  Kramisar bia

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika