lördag 14 november 2015

Var är världen på väg.....????

 När jag vaknade tidigt i morse, hade jag ett sms från Josefine. Hon skrev " Fy..för det som hänt i Paris ". Jag förstod givetvis ingenting, men har aldrig tidigare satt på tv:n så fort!

Alltså det är så fruktansvärt, så jag tror att man har svårt att ta in vad som har hänt!
Ställer mig frågan igen och igen...Var är världen på väg??

Alla dessa oskyldiga människor, som dels går på konsert eller bara ut för att träffa vänner. Möter döden på ett skoningslöst sätt! Så obegripligt...och tänk på alla anhöriga som aldrig kommer att få tillbaka sina nära och kära....Jag vet faktiskt inte vad jag skall skriva...annat än att jag lider med dom och med hela Frankrike!!!

Nu lämnar jag detta fruktansvärd dåd..och skriver lite om vad som hänt sedan i onsdags.

På torsdagen började jag morgonen med att tvätta. Sedan var M-L och jag på Lejas. På eftermiddagen var jag med T hos hans mor på fika.

I går fredag, så hämtade jag lilla mamma, hon hade lämnat in sin bil för vinterdäck. Vi var bl a på Briggen och fikade, dit även T kom.

Sen var det ju dagen i dag...och som sagt vaknade upp till det ofattbara....

Mor och jag gick efter frukosten till Lejas...


Efter det åkte vi till Ikea, en snabbis till Torp och även Rusta. Sen hem och lagade mat...och nu sitter vi i soffan och ser på Nyhetssändningen som pågår hela tiden...

Mina vänner jag önskar er alla, en fortsatt fin kväll...

Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika

1 kommentar:

  1. Visst är det helt ofattbart! man gråter inombords. Vilken fin text på bilden längst ner. Så tänkvärt. Vi måste vara rädda om varandra. Vilken fin blogg du har. Kram Annika

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika