onsdag 7 oktober 2015

Hål i huvudet....!!

Hej på er...tänk nu är jag här igen!!

Kan inte förstå, varför jag måste vakna runt 01.20-02.00 nu på nätterna!! Är så frustrerande och framförallt eftersom jag då i regel är pigg...

Lyckades iaf somna om...en liten stund. Hade inte mornarna varit så mörka...skulle jag gett mej ut tidigt och sprungit!
Hur som helst gav jag mej ut vid 07.00...

När jag sedan kom tillbaka, pratade jag med Daniel...för jag har fortfarande -2c i kylskåpet..och ingen hörde av sig i går...samt att när jag öppnade frysen i morse..fick jag nästan en chock...hela frysen är täckt av is...vill inte ha ngn reparatör..utan nu är det ny kyl/frys som gäller.
Ännu en gång..tror ni att jag fått slänga mycket mat?? Jaaa...så nu blir det mail till ansvarig (vilket jag ombads skriva)

När jag sedan kom in, åt jag frukost och fixade till mej...öppnade då badrumsspegeln..böjer mej ner...och reser mej upp...AJJJJJJ....jäklar som jag slog huvudet i...såg nästan stjärnor..tänkte ändå..att det är nog inte så farligt...satte upp handen där det gjorde som mest ont..blödde det?? Ja....sen var det så svårt att se...ringde Yohanna..men hon var på väg till jobbet..så då tänkte jag..baddar lite med Alsolsprit..sen går det över..

Gick i väg till frissan..och bad henne titta...jo det var ett sår..uppe i huvudet...ja ja..inte så stort tack och lov, men att man aldrig lär sig!!

Som sagt varit hos frissan och jämnat till håret...så nu börjar pagen ta form...

Har sedan fikat med Marianne på Lejas...


Gick sedan hem en sväng..innan T hämtade mej så åkte vi till IKEA. Där blev jag bjuden på middag...vilket jag Tackar igen för!

Men nu är jag hemma och skall bara slappa, titta lite på tv..och bara ha det gott!
Så mina vänner, jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

3 kommentarer:

 1. Hej! det var ett tag sedan..har varit dålig på att både blogga och kommentera :( men nu är jag tibx :) så trist med ky/ frys problem grrr..o massa förstörd mat!! hoppas nu du får en ny.önskar dig en fin forts på veckan<3 kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Din toka! Slog du i huvudet så, asch, det gör ju så ont sånt där! Hoppas det inte rinner ut för mycket av substansen där inne!!!
  Frys och kyl - inget bra, nu får dom fixa det snabbt! Att vissa saker ska vara så krångliga......
  Nu hoppas jag att vi får sova gott i natt båda två!
  Nattkramar

  SvaraRadera
 3. Tröökigt när dom inte åtgärdar kylen då:( Ooops tur inte det blev värre i hunudet då! Jag var också hos frissan i veckan:) hahaha Annika vi var ju där ofta samtidigt förr! Hoppas du får en fin dag ♥ Kramar Gunilla

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika