måndag 24 augusti 2015

Säger TACK av hela mitt hjärta!!!!

God morgon!!

Börjar inlägget med att Tacka Josefine och Niklas, för att jag fått bo 14 dagar hos er, nu när det stamrenoveras i min lägenhet!!
Ni är verkligen Guld värda!! Det har fungerat så bra...så jag kanske kommer tillbaka...fniss!

Hoppas att ni alla läsare har det bra och att sommaren varit underbar!!
De sista veckorna, kan vi ju i alla fall inte klaga på vädret..har varit så ljuvligt!!

Nu har det gått ett par dagar igen, så då skall vi se vad jag har gjort!

Börjar med lördagen....
Då sprang jag på morgonen, sen in till lägenheten och tvättade. När tvätten gjorde sitt, gick jag hem till Lisa på en kopp. Sen hem, hängde tvätten ner till stan och träffade Liselott på Lejas.
Tillbaka hämtade tvätten och åkte till Snäckan där Pia mötte upp, och så hade vi en mysig fika!

"Hem" och då bestämde vi oss för att åka till Snäckan..Josefine, Niklas och jag. Säger då det..jag är verkligen stammis där...haha

Sen var det i går.....

Åkte till lägenheten..tvättade av golven lite...eller det lilla jag kunde. När jag tittade runt, såg jag att väggarna var målade i köket, och ett rör går från köket in i badrummet. Så det händer faktiskt lite...samt att det är lufthål borrade i köket och sovrummet.

Efter lägenheten var det fika hos Liselott. I går kväll var Yohanna och jag på Snäckan...så mysigt!!

Då var det måndag...igen!!

Börjat dagen med en löptur, och nu sitter jag och äter samtidigt som jag bloggar..tur att man är kvinna och kan göra två saker samtidigt...!!

I dag blir det nog lite ändring på vädret...är inte den där strålande solen som vi varit vana vid dom senaste dagarna!

När jag nu är klar med dusch och fix...så skall jag packa det sista..och sedan skall jag möta upp M-L på IKEA. Blir lite fika där.
Sen följer jag med henne hem...och så skall jag bo där några nätter! Känner mej som en vagabond..hur nu dom känner sig...!

Så mina vänner, jag önskar er alla, en fortsatt underbar måndag!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

4 kommentarer:

  1. Härligt att det är klar din lägenhet .Kul med lite uppfräscning .Har du inte frågat dom på Snäckan om V.I.P.Kort ? haha Men verkar vara ett kanonställe.Ha en skön start på nya veckan och en bra måndag .Kram Rita

    SvaraRadera
  2. Hej du goa och glada och inte minst positiva människa :) Det är alltid trevligt att läsa din blogg. Trist att det strular med lägenheten, men skönt att du har snälla människor som låter dig bo hos dem, det är guld värt. Ha en fortsatt bra vecka. Kram Katarina :)

    SvaraRadera
  3. Jaa augusti har verkligen levererat med värme och sol....i natt hade vi regn men nu skiner solen och vi har över 20 grader...härligt att ha snälla vänner som man får bo hos när man behöver ;))
    Nu har jag tagit paus från allt packande för resan ikväll (Turkiet)...där är det varmt kan jag säga...34 grader i skuggan och 30 på kvällen...ljumma kvällar gillar jag ;)).........det ska bli kul att komma iväg iaf ;)
    Ha det gott så ses vi på bloggen senare...
    Kram bia

    SvaraRadera
  4. Hej vännen!ja det var verkligen snällt av dem :) vädret har verkligen varit helt underbart!! men nu sjunger sommaren på sista versen...Jag ligger lite lågt på bloggen nu,blir liksom glest mellan både egna inlägg och andras..men hösten/vintern är ju lång hi hi ha det gott< kram Jessica

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika