måndag 18 maj 2015

Att njuta av dagen.....!!!

Go kväll på er!!

I dag har varit en så mysig dag! Jag brukar ju försöka att njuta av dagarna och leva här och nu! Visst kan det vara svårt ibland..men då gäller det att tänka positiv!
Tänker då bl a att jag är så glad, varje morgon som jag kan ta mej upp ur sängen!

I natt känns det som om jag inte sovit alls, utan bara legat i en lätt dvala. Vet inte vad det beror på, men har sådana nätter ibland!

Gick upp vid 06.30..det var blå himmel och solen visade sig från sin bästa sida!
Vad gjorde jag då..?? Jo tog på mej träningskläder och gick ut! Hade tänkt att ta en promenad..men tänkte jag provar att springa lite! Sprang en sväng..kändes så bra!! Det är ju detta som jag har saknat och verkligen gör..just detta att springa en sväng!
Kändes det lika bra efteråt?? Nej...skulle inte tro det!!

När jag kommit hem, duschat och fixat till mej...satte jag mej med en god frukost...och passade även på att njuta av en god påtår!!

Jag gick sedan hem en sväng till A-L, hon hade ramlat i helgen och slagit sig..så enormt!
Därifrån hem och hämtade bilen...så åkte jag till Snäckan där M-B mötte upp!

Vi avnjöt vår fika i lä på balkongen...solen gassade och vi hade det så gott!
Säger ännu en gång Grattis!! Eftersom hon fyller år i dag!

Hem parkerade bilen..och sedan gick jag ut på stan..där jag mötte upp Josefine. Vi tog en promenad och sedan tog vi även en fika. Så mysigt!!

Därifrån...gick jag sedan hem till Lisa...satt på hennes balkong och bara hade det bra!

Ja mina vänner...där har ni min dag...gäller som sagt att njuta!!

Fick en lapp i brevlådan i dag...det har varit inbrott i några av dom nya källarförråden! Har stulits en hel del...och hur kommer man då åt allt detta?? Jo genom att använda en bultsax! Tydligen var det någon som varit i källaren när detta hände...hen hade fått sig en knuff av gm!

Så nu uppmanas vi, att se till så dörrarna till källaren är låsta...kan vara lite svårt..eftersom vi har så många byggjobbare som springer in och ut!!

Nu önskar jag er alla, en fortsatt mysig kväll...

Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika

4 kommentarer:

 1. Hej Annika! så trist att man inte får ha saker o ting ifred!! allt bakom lås o bom men inte ens det hjälper längre ;( desto mysigare dag låter det som du haft :) har börjat följa en ny( för mig) serie orange is the new black kanonbra!!! den finns i flera säsonger så jag har att göra ett bra tag"fniss" ha en fin fortsättning på kvällen< kram Jessica

  SvaraRadera
 2. Visst är det gött att bara få va Annika! Njuta av livet så gott det bara går...natti natti ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 3. Hej :) Du är jätteduktig på att leva här och nu tycker jag. Gud så många tjusiga tulpaner och andra blommor. Visst är det häftigt att träffa sådana människor som man skulle kunna prata med hur länge som helst fast man varken känner varandra eller som du skriver inte kommer träffa igen. Det är häftigt och hur kul som helst. Det var nog meningen. Ha en fin dag. Kram Katarina :)

  SvaraRadera
 4. Det är jobbigt att inte kunna sova...så är det för mej ibland också...men jag stiger aldrig upp ändå, hihi.....så till slut somnar jag ändå, men det känns hela dagen sen att man inte är utvilad...jaa, här är det ingen värme att tala om, men jag har iaf satt ut trädgårdsmöblerna idag och värmen kommer i ett par dagar framöver...och sen kommer regnet...så klart !!
  Njut av dagen nu....
  Kram bia

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika