söndag 19 april 2015

Gröna björkar...och "Egoistisk mjölk"...!!!

Go kväll på er!!
Eller som jag sagt tidigare...kväll när solen fortfarande skiner!!

Vilket väder det varit i dag!! Sol, soldis...och där det varit lä...tex på min balkong har det varit ljuvligt!!

När jag gick upp i morse...tittade ut genom mitt vardagsrumsfönster, så ser jag att några björkar längre bort på gatan...är helt gröna!!
Andra träd bredvid, står där helt kala och utan ens en tillstymmelse till blad! Helt otroligt så fort tiden går nu..hinner knappt njuta av allt det vackra som blommar nu!

I morse blev det frukost tiiidig...klockan var bara 06.00. Tycker samtidigt att det är mysigt, att äta så tidigt och sedan bara slappa i sängen, och kika lite på tv!

Frukost nr 2, åt jag på balkongen vid 09.00..underbart att kunna sitta ute, så tidigt!

Sen på fm...tog jag lilla bilen till Bodele..där mötte M-L upp och så gick vi till Snäckan.
Vägen dit var kantad av...

Inte bara en...utan det såg ut som vita mattor....
 Tänk så lycklig man blir, när man hittar den första...lilla "sippan" nu på våren!!

Vi satt ute i några timmar på Snäckan och det var så skönt!

När jag kom hem, åt jag middag på balkongen. Sen gick jag upp på vinden, och hämtade mina "vind/insynsskydd" och satte upp på sidorna av balkongen!

Jag gillar inte reklam på tv:n, antar att jag inte är ensam om det. Viss reklam tycker jag är så löjlig, och viss visas om och om igen!

Men nu dom senaste dagarna har jag sett en reklam som är så gullig!

Det handlar om en "fröken" som säger till barnen ungf...att man skall tänka på vad man handlar..då säger en kille " Min mamma säger att man skall handla eller handlar egoistisk mjölk "!! Jag ler varje gång jag ser detta...för jag tycker det är så rart!! Egoistisk ist för ekologisk!!

Nej mina vänner..nu blir det lite slapp i soffan och titta lite på tv. Så jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!


Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

2 kommentarer:

  1. Jaaa, idag har det varit riktigt fint! Inte den där riktigt värmen, men absolut härligt och jag har suttit en stund i solen och bara njutit och sen har jag pysslat lite och gått med hunden och jag såg också att en del träd slagit ut. Nu gäller det att hänga med i svängarna.
    Tänk den tiden när man längtade efter reklam och om man gick på bio och missade reklamen kunde man lika gärna gå hem på en gång och sen när det kom på tv tyckte jag det var jättekul. En vecka, typ. Men killen med den egoistiska mjölken har jag hört, inte sett, han låter jättegullig.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hela helgen har det varit kanonväder .Mysig tid vi har framför oss nu ! Ååå ja killen med egoistiska mjölken är ju bara så gullig ! Ha en fin start på nya veckan .Kram Rita

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika