torsdag 19 mars 2015

Underbara morgon....!!!

God morgon och Grattis Josefine på namnsdagen!!!

Solens strålar letar sig in genom persiennen...när jag sedan går upp ser jag, att solen snart har tagit sig över hustaket. Från mitt vardagsrumsfönster ser jag ån som är helt stilla..och gräsmattorna är täckta med frost!

Jag hör fågelkvitter...och visst är det vackert när solen lyser mot frosten...det blir en blandning mellan vinter och vår!

Så mina vänner, det ser ut att bli en underbar dag, och jag tror att våren är på väg!!

I går hade jag en lugn dag..ni vet som vanligt....frukost och tidningen i sängen och sedan njöt jag av påtåren!!

På eftermiddagen om sedan May-Britt och Lisbeth på fika. Alltid lika trevligt...och det är nästan så att vi pratar i munnen på varandra!!
Tack M-B för dom vackra tulpanerna...dom pryder verkligen sin plats!

Så var det morgonen...i dag!

Varit upp tidigt. Vattnen skall nämligen stängas av mellan 08-13.

Vad händer annars idag då? Jo...jag skall träffa Agneta på Snäckan...och det skall bli så mysigt! Kan tänka mej, att vi kommer att tillbringa några timmar där!

Sen efter det, skall jag åka till Torp och handla.

Nu mina vänner, skall jag snart ta en kopp kaffe, så jag önskar er alla, en fortsatt underbar dag!!


Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika4 kommentarer:

 1. :) Härlig beskrivning av solen. Kan bara hålla med. Här skiner inte solen i dag. Det är grått och lite råkallt. Jag ska bjuda ett par vänner på lunch och sedan ska jag åka och träna. Mina lediga dagar är aldrig svåra att fylla. I går kväll hade jag mina svärföräldrar här på middag. Ha en bra dag Annika. Kram Katarina :)

  SvaraRadera
 2. Härligt med vår...tyvärr så får vi snö på söndag,men dagen efter blir det plus 9 grader...så den försvinner ;)...bakslag får man alltid räkna med...vi ska också handla mat idag...som alltid på torsdagar, hihi...
  Önskar dej en fin dag...
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Och nu har du eventuellt handlat också! Tack för en jättehärlig dag på Snäckan, vilket väder det var. Orken svek mig, jag åkte direkt hem för jag tänkte sitta i solen innan den gick ner, men här var det redan lite dis, så nu kollapsade jag framför datorn i stället!
  Trevligt att fika och ventilera och tjattra!
  Tack och kramar!
  Agneta

  SvaraRadera
 4. Ja underbara vår!!! men nu kommer bakslaget ;( hoppas det försvinner fort,för nu har jag kommit in i vår trallen :))) grattis till Josefine på namsdagen< kramiz Jessica

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika