torsdag 26 februari 2015

Det där med vänskap....!!!

God eftermiddag på er!

Tänk att idag har solen visat sig. Jag känner att man vill ta vara på varje sekund som den lyser! Efter denna höst och även nu i år..mest bara haft grå dagar...så behövs verkligen solen!

Jag brukar ofta skriva om det där med vänskap och att jag är så glad, över alla mina vänner! Dom tillför mitt liv massor!

I går fikade jag med Marianne, och det är som alltid trevligt! Vi har "bara" känt varandra i några år, men känns som evigheter!
Jag träffade henne första gången, när hon var på museet och lyssnade på mej!
Sedan dess har vi umgåtts!

Efter att vi skilts åt, giock jag vidare till Yerba, där Agneta väntade. Jag var där klockan 13, och vi gick därifrån strax efter 16. Då förstår ni...hur mycket vi jämt har att prata om!!

Agneta har jag träffat här på bloggen! Började läsa hennes blogg för ngt år sedan. Tyckte att jag kände igen en del omgivningar som hon visade på sin blogg "Snäckskalsdalen".
Jag skrev lite till henne, och det visade sig..att det var som jag trodde med omgivningarna!

Så kan ni tänka er, på den vägen är det! Att efter att ha mailat lite, så träffades vi..och det är jag så glad för!! Alltid lika trevligt att ses, och vi har massor att diskutera!!!

I dag på förmiddagen kom Susanne hit på en fika!
Alltså jag säger det igen och igen...finns ingen människa som jag skrattar så mycket tillsammans med, som just henne! Samma var det idag...jag skrattade så att mascaran rann ner för mina kinder!! Tänk vad man behöver dessa goa skratt!

Susanne har jag känt i många år...närmare bestämt, tror att det är ca 37 år!!! Vi träffades, eftersom jag jobbade mycket tillsammans med hennes man, och vi har umgåtts under alla år!!

Nu på eftermiddagen kom Lisa hit på kaffe...fikat hade hon med sig!! Alltid lika trevligt!!
Lisa har jag också känt eller iaf vetat vem hon var i många år! Hon var tidigare gift med en arb kamrat, så det var på så sätt jag träffade henne, första gången!

När jag sedan var nyskild träffade jag henne en dag på stan, vi blev stående och prata en lång stund...sedan kom vi på att vi ist skulle gå och ta en kopp kaffe...och på den vägen är det!

Hon är en fantastisk vän...och är nog en av dom som kanske känner mej allra bäst! Vi skrattar också mycket..och kan prata och prata i flera timmar!

Tänk att detta var "bara" fyra av mina goda vänner..och jag är så fantastiskt glad...att jag har många till, som jag verkligen kan kalla mina goda vänner!!

Eller förresten...jag har Bara goda vänner!! Dom andra har jag för längesedan gjort mej av med!!

Nu önskar jag er alla, en fortsatt ljuvlig kväll!!

Var rädda om er och varandra!!! Kram/Annika


3 kommentarer:

  1. Hej Annika! håller med dig goda vänner är en ynnest <3 jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan...för sambo o barn är ju något helt annat :) men just dessa vänner,olika på sina vis,men värdefulla var o en.o tänk den ena vänskapen är inte den andra lik...Tack för krya hälsningen,i dag har det varit en riktigt dålig dag..kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Härligt med underbara vänner .Söt bild.Ja i dag har det varit helt underbart väder .Har varit ute nästan hela dagen .Ha en skön kväll vännen .Kram Rita

    SvaraRadera
  3. Fint inlägg. Vänner är viktiga. Både i vått och torrt. Tiden rusar lätt iväg när man är tillsammans med dem. Den där Agneta verkar vara en härlig kvinna. Vi har än så länge kvar den där härliga gula lampan som gladde mig så mycket igår. Ett hopp om vad som väntar runt hörnet. Våren. Kram Bosse

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika