måndag 23 februari 2015

Att lämna blod.....!!

God kväll på er!

Ja idag skulle det bli ett väldigt oväder och dessutom kuling! Blåst nja inte speciellt! Snöat..?? Nej, men däremot var det snöblandat regn!
Var ju så blött så det blev inte ens vitt på marken!

Här utanför på gården börjar det nu bli lite rörigt! Skall ju som sagt stamrenoveras...så nu står det baracker på taket till garagen!
Träden på gården är borta, liksom lekplatsen. Detta är ju förstås bara början! Men vad gör det...är en begränsad tid och tänk så bra det kommer att bli...förutom hyran då så klart!

I morse åt jag frukost tidigt, och eftersom klockan var bara 06, så passade jag på att njuta av kaffet, lääänge!

Sen var det dags för..

 Tänk, det har redan gått 4 månader sedan sist! Så skönt mitt blodvärde hade gått upp, och blodtrycket är fortfarande lågt! Vilket jag är så glad och tacksam för.
Hade en ny kvinna idag som satte nålen. Första gången som det gjort ont. Sen var inte flödet som det skulle, vilket antagligen berodde på att nålen satt för långt in. Så efter div justerande av nålen..blev flödet nästan för mycket. Ja ja...blodet fick dom iaf!!
 Sen är det ju viktigt att man sitter en stund efteråt. Tar en fika i lugn och ro...och så skall man dricka juice. Vilket jag inte gillar! Äppeljuice är okej, så det blev det....men var även tvungen att dricka lite apelsinjuice, eftersom järnet tas upp maximalt då!

Här hemma blir det ingen juice, men tar en brustabl med c-vitamin tillsammans med järntabletten!

Har sedan fikat med M-L på EH el fikat och fikat...jag drack en festis...fniss. Kände mej som ett barn!

Hem och åt middag, och efter det hämtade jag Josefine, så åkte vi till Torp. Fikade på EH, eller det blev en festis även där!  Lika mysigt att fika, som vanligt! Handlade sedan lite mat innan det var dags att åka hem!

Nu mina vänner skall jag ta det lugnt titta lite på tv och bara slappa! Så jag önskar er alla, en fortsatt mysig kväll!!

 Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


2 kommentarer:

 1. Vad duktig du är som ger blod!
  Jag är för gammal för att börja göra det, men jag är så rädd om mitt eget blod, så jag har alltid tvekat tidigare.....
  Gofikor har du haft!
  kramar

  SvaraRadera
 2. Vad skönt det gick bra till slut! Göör såå ont ibland dessa stick! Perfekt att ha bra blodtryck...Jaa du Annika här är det inget roligt väder idag men ska ta med gubben på en promenad sen ändå! Kram Gunilla

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika