lördag 14 februari 2015

Alla Hjärtans Dag....!!!

 God eftermiddag på er alla!

Skulle tro att det är många av er som firat Alla Hjärtans dag idag! Jag tycker att det är en jättemysig dag, sen om jag firar så mycket vet jag väl inte!
Det jag har gjort, är att jag skickat lite kort och även sms...och sedan har jag fått både kort och sms tillbaka. Tackar för det!!

Läste att den första reklamen med skyltar och så till just denna dagen var 1956. Kan bara säga..att självklart var det just detta år! Hihi...Kan det vara därför man blivit som man blivit...eller vad tror du Anki? Vi tillsammans med flera kända personer är ju födda detta år!!

Började dagen, som sig bör..med frukost och tidning i sängen.
Sen gav jag mej ut i denna kalla och gråa dag!

Gick till Blomsterkroken, dit även Liselott kom. Idag blev det kaffe och..

 Laktosfri semla. Jag tror att jag är bortskämd med mina egna...för den här smakade sådär...tyvärr!!
 När vi suttit en liten stund, tog Liselott fram en present till mej...
 Var en ljuslykta! Tack snälla rara du! Jag fick den för att jag hade hjälpt henne med Instagram, för ett tag sedan! Säger då det...visst är det kul med uppskattning och presenter..men jag hjälper så gärna till ändå!!

Nu mina vänner, skall jag ta en kopp kaffe. Sen ikv skall jag titta på "QX Galan" på tv!

Så jag önskar er alla, en fortsatt mysig dag!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

5 kommentarer:

 1. Ja, just det, du tillhör den framgångsrika årsgången! Det måste kännas bra! Och det var nog för din skull man kom på att göra skyltarna. Fast jag tycker nog att du är lite Alla Hjärtans Dag hela året!
  Jag har ätit två centimeter av en semla idag. Mannen min var och handlade och jag sms:ade att snälla köp några lakritsbåtar, men han hörde inte sms:et så då fick det bli semmelbit i stället.
  Har varit ute och gått i bergen ett par timmar idag, men det blev så grått och kallt (skrev jag nog redan i förra kommentaren i förra inlägget). I morgon är det 1 års kalas hos en viss person vi ibland dryftar när vi ses, känns motigt att åka dit.......men det stackars barnet måste ju firas på vederbörligt sätt!
  Vi hörs snart! Och ses, alltså!
  storkramen

  SvaraRadera
 2. Hej på dej på alla hjärtans dag !!
  Blev väldans sugen på en semla nu efter en god middag med guben;))
  Vi ska också titta på QX-galan efter Mello förstås ;))...
  Ha en fin kväll!
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Hej låter som en fin alla <3 hjärtans dag..kul med små presenter..nu är helgjobbet avklarat.så tummen upp för det<kram Jessica

  SvaraRadera
 4. Hej Annika :) Nu är det ett tag sedan jag tittade in hos dig. Ser att du mår bra och det gläder mig. Jag tittade också på QX galan, mest för att Orup var med men det blev knappt en hel låt. Jag tycker att det är så roligt att vi har funnit varandra i blogglandia, vi har väl nått år på nacken nu? :) Ha en fin vecka. Kram Katarina :)

  SvaraRadera
 5. Vilken mysig dag du hade i lördags! Trevligt att fira mysa och kommaihåg varandra. Det behöver ju inte vara nåt speciellt bara att ha tid för att se höra och vara tillsammans. Så roligt med uppskattning!
  Hoppas du får en fin vecka.
  Kram Sussi på Stolpås

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika