måndag 26 januari 2015

Grattis Yohanna...!!

Hej på er, denna gråa och regniga dag!!

Börjar med att Gratta Yohanna. Inte så att hon fyller år, utan det att hon var en av de två, som blev uttagna att få åka till Stockholm och bl a besöka UNICEFs kontor!

Det har varit en "tävling" på IKEA, om att kunna sälja flest poliovaccin. Uddevalla vann tävlingen, och Yohanna har verkligen varit drivande för att dom skall sälja så många vaccin som möjligt.
Det är alltså "du och jag" som genom att skänka 10 kronor när du handlat eller varit i restaurangen, som har bidragit till, att det nu kan vaccineras såååå många barn!

Så ännu en gång...Grattis älskade Yohanna! Njut nu av hotellvistelsen och besöket på UNICEFs kontor samt att få träffa Mark Levengood.

I går var vi ju på bion " Micke och Veronica", kan säga att jag tyckte filmen var sådär. Visst fick jag mej några goa skratt, men är en sådan film som jag lika väl kunde suttit hemma i soffan och sett.

I dag är det som sagt en regnig dag. Är tyvärr inte så mycket snö kvar, vilket är lite trist.

På förmiddagen åkte M-L och jag till IKEA. Tog en fika och gick och kikade lite. Sen till Maxi och handlade, och därifrån till BlomsterLandet. Köpte tulpaner och en blomma till Lisa.
Jag skall hem till henne ikv, hon fyllde år i fredags så det blir en försenad blomma.

Har funderat lite det sista, på varför jag nyser så här hemma...kom på att det kan vara tulpanerna! Är tydligen inte så vanligt med allergi mot det, men eftersom jag reagerar på mycket saker...som inte är så "vanligt" att reagera på. Så förvånar det mej inte!

Nu mina vänner, önskar jag er alla, en fortsatt mysig dag!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

2 kommentarer:

  1. Hej så kul för Yohanna ett stort Grattis till henne..Ja du har väl sett det mesta i filmväg nu?! tack för alla dina tips<>må så gott Annika kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Grattis till dottern då:)Va kul!! Jasså du tyckte den va sådär,ja alla kan ju inte gilla alla filmer.Tyckte den var så himla kul! Det kommer nog snart nån svensk film till tror jag .Var det med Lassgård tro! Kramelikram Gunilla

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika