fredag 29 augusti 2014

"Pay it forward"...packar...och står i....!!!

Go kväll på er!!

När jag vaknade i morse...såg jag nästan inte ut! Var så dimmigt! Sedan klarnade det upp, och blev en solig och fin dag!

Startade dagen med att tvätta. Åt frukost i lugn och ro...passade även på att ta en lång påtår...när maskinerna gjorde sitt!
Som jag alltid skriver...Älskar att starta morgonen, med frukost i lugn och ro!

Gick sedan till Lejas, och fikade med M-l...sedan hem..hämtade lilla bilen och åkte till Snäckan, där Boel väntade på mej. Hade en så mysig fika, var ett tag sedan vi sågs...och eftersom hon håller på att flytta från stan...så hade vi som vanligt massor att prata om! Några timmar gick så fort!!

När jag sedan kom hem..har jag strukit...skall strax dammsuga....och sedan har jag givetvis packat!!

Är lätt att packa...har bara med en liten väska....är ju varmt dit vi skall..så då behövs det inte så mycket!

Vart skall vi åka??

Jo, Josefine och jag åker till Rhodos i morgon kväll...skall bli så ljuvligt!! Även om sommaren här har varit underbar...så är det skönt att komma iväg lite!!

Nu mina vänner skall jag gå upp på vinden och hämta lite saker, för i morgon kommer "Pay it forward" hit och hämtar det!
Vad är då detta..kanske någon undrar?? Då har jag ett tips!!
Gå in på Facebook och sök på dom...så kan ni se...vilket jobb som dom lägger ner!!!

Jag önskar er alla, en fortsatt ljuvlig kväll!!

Kryp upp i soffan, lägg filten runt dej...drick en god kopp te eller kaffe...läs en god bok..eller bara njut!!
Eller DU varför inte sätta dej bredvid någon...berätta för honom eller henne..hur mycket vederbörande betyder för dej!! Glöm heller inte bort..att berätta för någon..hur mycket DU Älskar honom eller henne!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

1 kommentar:

  1. För det första, ha nu världens bästa resa! Njut och bli inte förkylda den här gången......och jag blir så glad när jag hör om lätt packning. Förr sa vi alltid, hälften så mycket bagage men dubbelt så mycket pengar (fast det behöver man ju inte numera med kort och sånt)! Fast lite växel är alltid bra att ha, såg att du fixat det hos Forex.
    Och ja, Göteborg, varför inte, men då måste man bo i innerstan, tror jag.....eller? Det är väl det som är charmen med lite större stad. Det är en fin och mysig stad, det är det!
    Stor kram och flyg försiktigt!
    Agneta

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika