söndag 27 juli 2014

Att njuta av dagen...!!!

Go kväll på er!!

Jag skriver ofta, att man skall njuta och ta vara på varje dag! Är ingenting jag bara skriver..för jag tycker verkligen att man skall göra det!!
Vi har ju fått livet, för att göra det bästa av det! Sen kan det vara svårt ibland, men hur illa det än kan bli..så vet jag, att det alltid kommer att bli bättre!

Jag är i grunden en rastlös person. Vill att det skall hända saker och gör det inte det, så ser jag till att det gör det!
Jag är även en social person, och dessa två saker som rastlös och social..hänger ihop. Vill gärna ha människor runt omkring mej...men sen kommer en annan liiiten sida fram..när det kan vara såå skönt att vara själv!

Men är väl så, att ensamheten är fantastisk...när man väljer den själv!!

Så idag har varit en sådan dag...även om jag inte är så förtjust i söndagar..så har den här, varit så skön!

När jag vaknade i morse, gick jag upp och gjorde frukost. Sedan gjorde jag någonting som jag inte gjort på länge...jag tog med mej den till sängen.
Efter frukosten satte jag mej i solen på balkongen. Varmt och skönt!
Sen på eftermiddagen var det en ny klass 1 varning...om åskoväder. Det kom lite regn..åskade och blixtrade..men bara lite.

Liselott har varit här på fika, och då var det mulet men varmt och skönt..så vi satt på balkongen!

Nu har jag satt mej en stund här i soffan, för att blogga...kanske även skall titta lite på tv. Vilket inte är så vanligt att jag gör. Kvällarna har ju varit så ljuvliga...och då vill jag inte sitta och titta på tv!

Så nu mina vänner, önskar jag er alla...en fortsatt mysig kväll!! Börjar du jobba i morgon, får du ha en bra start på veckan! Har du däremot fortfarande semester...så njut, och ha det bra!!


Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika