söndag 5 januari 2014

Trettondagsafton....

God förmiddag, denna gråa Trettondagsafton! Tycker konstigt nog..att det är mysigt att ha kvar granen, men det kanske beror på att det är grått ute!
Men i morgon mina vänner, då skall jag ta bort den!

I går var jag på födelsedags kalas hos Yohanna. Mysigt..så jag Tackar för det!! Josefine och jag hade köpt presentkort, och sedan hade jag köpt en bukett...

 Älskar buketter som är runda och hårt bundna. Olika vita blommor är ju så vackert!

Idag är en riktig slappardag, tycker att jag har haft det ganska ofta, det sista tiden. Men har troligen behövt det! Nu är förkylningen så gott som borta..vilket är så skönt!
Eventuellt, skall jag träffa Josefine senare, så jag kanske inte slappar hela dagen...fniss

Nu mina vänner, skall jag fixa lite fika, så jag önskar er alla...en fortsatt mysig dag!!!(var bara tvungen att låna denna bild, från nätet!!)

Om DU inte har något nyårslöfte, eller inte vet om DU skall ha något! Så tänk då såhär...Finns det någonting jag kan bli bättre på? T e x  höra av mej mera till nära och kära..för som DU vet, ett sms eller ett telefonsamtal, kostar så lite och tar så lite tid..och Tänk SÅ glad, den som DU hör av dej till, blir!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

4 kommentarer:

 1. En underbar bukett hon får o den står nog länge det brukar dom hårt bundna göra. Slappa ja ta o njut bara det gör jag här så skönt. Men får lite ryck i bland o då måste jag bara göra det. Önskar dig en skön afton kramar Beijan

  SvaraRadera
 2. Kikar in och önskar dej en skön och mysig trettondagsafton fina vännen -Kramar Rita

  SvaraRadera
 3. Hej min vän :) Hoppas att det nya året har börjat bra. Jag har äntligen gjort mitt första inlägg för det här året. Fick akut abstinens. Hoppas att jag ska hitta mer tid att blogga på. Det är mest tiden som saknas till att hinna med. Ha en fin vecka. Kram Katarina :)

  SvaraRadera
 4. Grattis till dottern! Och grattis till dej som fått och får vara mor till denna fina dotter! En stor stor gåva i sig det! *ler* Vilken vacker bukett! Så stilren och fin!

  Tack för den härliga kommentaren. Nu vet jag att du är en riktig "rallybrud". Önskar det vore lite mer rally över mej också. I alla fall när jag ska åka med. Kör jag själv blir det en helt annan sak. Då får det vara halt, snöigt o hur det vill. Då är jag minsann aldrig rädd. (Fniss, kallas det kontrollbehov kanske??!! ;o)

  Fortsätt vila o må gott!
  Kramar
  Monika

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika