tisdag 30 juli 2013

Mysdag..trots vädret...!!!

Hej svejs!!!

Då var det tisdagskväll...och här sitter jag i soffan och bloggar!

Idag har det verkligen varit växlande väder...vi har verkligen haft hela registret! Mulet...regn..åska...sol..och nu blåser det!! Men vet ni vad...det har iaf varit varmt!!!
Gäller att glädjas åt det lilla!!

Dagen startade lugnt...frukost i sängen och sedan låg jag kvar..och kikade på Nyhetsmorgon...härlig start!!
Sen har jag grejat lite här hemma..putsat lite fönster...gav mej Tusan på!!! att jag skulle klara att vända köks och sovrumsfönstret!!
Klarade jag det?? NEJ självklart inte!! Blir sååå sur på mej själv...att denna höjdskräck skall sätta stopp för vissa saker!
Hatar att vara beroende av andra...vad det gäller detta! Fast jag fortsätter som vanligt...med att ha smutsiga fönster...ha ha...

Jag har haft en såå mysig eftermiddag...träffade blogg vännen Agneta så vi tog en fika på Yerba! Kunde sitta ute..härligt!!
Tänk...ännu en gång!! Det känns som om jag känt Agneta hela livet...ändå är detta "bara" andra gången som vi ses! Kan ni tänka er...vi satt i tre timmar och pratade!!
Tack Agneta för en mysig eftermiddag...och jag är övertygad om...att vi snart ses igen!!

Vill du så kan kika på hennes blogg...den är verkligen värd ett besök...ljuvliga bilder bl a...vad heter då bloggen? Jo Snäckskalsdalen!!

Nu mina vänner...skall jag ta en kopp kaffe och en macka!! Så jag önskar er alla...en fortsatt ljuvlig kväll!!

(bild lånad från nätet)

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika




4 kommentarer:

  1. Hej! så roligt att det klickar mellan dig o Agneta♥ konstigt med vissa blir det så medesamma! i dag regnar det här med men välbehövt :) ha en fin kväll kram Jessica

    SvaraRadera
  2. Jamen, jag får då säga detsamma, vart tog timmarna vägen......och vi har precis bara börjat vårt utbyte av tankar! Jättemysigt och trevligt och jag säger tack för en kanoneftermiddag! Hoppas det blir många fler.

    Jag hann med lite andra ärenden också och har nu rasat ner i soffan här hemma!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Åh så skulle jag behöva påminna mig att tänka!! Tack för de orden - de var riktigt bra! :-)

    Tittade in hos dig för första gången, och återkommer gärna! :-)

    Må gott!

    Anki

    SvaraRadera
  4. Hej! Hittade in till dig från Agneta/Snäckskalsdalen. Vi är ju nästan grannar!!! Flyttade till Grundsund i höstas, till ett helt nytt liv.
    Spännande att läsa hos dig om alla trevliga ställen som finns att besöka i Uddevalla o dess närhet. Grundsund "kan" jag nästan, pga hundpromenader. Men Uddevalla har jag hittills "bara" hittat en favvo-pizzeria ännu, och så Torp då, nödvändigtvis... Kul att du också är en sån där..... person.... "prickig"
    kram elsamarianne

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika