måndag 18 mars 2013

"Blogg torka"...eller...???

God förmiddag på er alla...!!!

Vet inte vad som hänt...och kan undra om ni känner samma sak...??!
Jag tror att jag fått just.."blogg torka"!! Vet snart inte längre vad jag skall skriva om...tycker bara att det blir samma och samma....!! Fika..vem jag träffar...och vädret...!
Ja ja..håller på lite till...kanske kan få en nytändning...snart....fniss...!!!

Så vad gör jag idag...? Just nu sitter jag här i soffan..dricker en kopp kaffe...och har fortfarande morgonrocken på mej..kikar lite på Efter Tio med Malou..och bloggar samtidigt!!! TUR att man är kvinna...:)

Solen skiner..men det BLÅSER...det var väl heller ingen nyhet...!!

Nu skall jag ta mej i kragen..och strax hoppa in i duschen..och sen skall jag träffa en vän och ta en fika.

Så jag önskar er alla...en fortsatt ljuvlig dag...!!

Delar med mej..av denna ljuvliga låt....!!

 Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika


4 kommentarer:

 1. Jag kan bara hålla med dig om att det är lite bloggtorka just nu. För min del så går jag bara och väntar på att våren ska komma. Det är så mycket jag skulle vilja göra ute i trädgården. Det känns lite som väntans tider. Snart är den efterlängtade våren här och då får vi ny energi. Tills dess får vi hålla ut.

  Ha en bra dag

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Är nog inte konstigt att bloggtorkan slår till ibland, som du skriver! Just nu känns det som alla bara väntar på Våren och man gör just inget mera! Ibland så känner jag att jag inget har att skriva om...men för det mesta så hinner jag inte sätta mig och göra ett inlägg, att blogga tar tid, har jag insett men sååååååå kul ändå! Ha nu en trevlig stund med din vän ;)! Kram Iréne

  SvaraRadera
 3. Ja du är inte ensam om att känna så .Tycker bara jag tvättar och fikar .Men det är nog livets gång...Hihi.Ha en skön start på nya veckan och en härlig måndag.vännen.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 4. Ändå tycker jag du är duktig som skriver nästan var dag. Här händer det inte för ofta. Tur man är med i utmaningen så man MÅSTE få till nåt, haha.
  Hoppas du fick en härlig em. Och DU, det är mysigt att läsa om dina fikor och annat. Herregud, skulle jag fika så mycket så finge dom snart köra omkring mig på hjul, haha.
  Kram Elzie

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika