torsdag 7 februari 2013

Upprörd....!!!

God eftermiddag på er....!!!

Var det någon av er som såg Uppdrag granskning igår kväll...??
Det gjorde jag...kan säga att jag blev minst sagt..upprörd!! Tänk att det kan finnas så mycket hat..för människor man inte ens känner...!!

Jag tycker det är så bra... och  starkt att vissa av dessa tjejer/kvinnor.. går ut i tv..och berättar delar av dessa hot de får!!!
Sen funderar jag lite på...dessa som uttrycker sitt hat...när man sedan konfronterar vissa av dom...med vad dom skrivit....så var det inte så dom menade...utan det var i stundens hetta...man skrev så...?
Men hur tänker man...låter man bara fingrarna spela fritt över tangenterna...utan att man tänker på vad man skriver...eller...??

Som sagt...det är både för och nackdelar..med internet...!!!

Jaha...så vad har då jag hittat på.. hittills idag....?

Började morgonen i lugn och ro..med frukost och GP...som vanligt..i sängen...!!
Hade fått sms av Josefine tidigt i morse...att hon hade sådan magkatarr...så hon visste varken ut eller in...Stackars mitt lilla <3

Efter avslutad frukost...gick jag till Espresso House..och där träffade jag Lina..så vi tog en fika. Sen därifrån till Lejas.. där jag träffade Annika.. och så blev det en relativt snabb fika, även där!!!

Kan berätta...att jag inte alltid tar någonting till kaffet..utan i bland blir det bara kaffe...det beror också mycket på...om det finns någonting som är laktosfritt...!!
Ibland kan jag "slarva" och ta en bulle...men jag märker alltid av det...i min lilla mage...!!

Nu har jag precis avslutat min middag...skall gå och dammsuga lite...samt även se...om varmvattnet kommit tillbaka...för helt plötsligt..när jag skulle diska...kom bara kallvatten..även i varmvattenkranen....!!
Tänk...så beroende man är... utav att allting skall fungera..!!

Så mina vänner..nu önskar jag er alla...en fortsatt härlig dag...!!


Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

5 kommentarer:

 1. Hoppas du inte får två kommentarer nu för det blev nåt knas.....

  Visst är det otäckt med näthatet ofattbart hur folk kan göra så....

  Skön morgon du haft :)

  Men visst är man beroende av att allt ska funka, som el och vatten Ojoj så svårt det blir annars.
  Hoppas som torsdag blir fin
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 2. Klart det är både för och nackdelar med internet!!!!Låter som en härlig torsdag.Fina ord.Ha en skön kväll rara vännen.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Jaa du Annnika,såg henne Jenny på tv i morse,gjorde mej såå berörd:( fruktansvärt!. Jaa allt är inte bra med internet det ser man..Va rädd om din lilla magge nu Annika! Kramelikram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Hej vännen! Jag såg på Agenda och blev faktiskt lite mörkrädd när man hörde alla mail de hade fått å läste upp, alltså finns det ett sådant hat ute i lilla Sverige och alla avskyvärda ord som användes, jag tror aldrig att jag hade hanterat det om det gällt mig, är alldeles för blödig om någon är/blir arg på mig! Hoppas du har fått tillbaka varmvattnet! Ha det gott! Kram Iréne

  SvaraRadera
 5. Jag såg det inte men jag hörde om det. Ja det finns många fördelar med internet men också många nackdelar, tyvärr.

  Kram Susanne

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika