lördag 16 februari 2013

Härliga lördag...!!

Go kväll på er...!!
Nämner inte vädret...säger bara grått....!!!!

Tänk i morse..när jag slog upp mina gröna...så visste jag, att jag skulle fika med Anki...men tänk..det blev så mycket mera...!!!

Började morgonen med frukost och GP i sängen..precis som vanligt..eller kanske inte varje morgon.. jag gör det..men som sagt gillar det mycket!!

Sen gjorde jag mej i ordning gick till Blomsterkroken och där fikade jag med Anki. Är så mysigt att träffa henne..och hon har så många kloka ord att säga!!

När vi sitter där, får jag sms av Yohanna...hon undrar om jag vill följa med henne och Lina till Snäckan. Självklart vill jag det...!! Så där blev..mysfika nummer två!!

Vad tror ni händer..när jag sitter där...jo..Josefine skickar ett sms och undrar om jag vill med en sväng till Överby...! Självklart vill jag det....så där blev mysfika nummer tre...!!!

Så nu har jag varit hemma en stund...sjunkit ner i soffan..och skall bara vara resten av kvällen!!

Jag önskar er nu alla..en fortsatt ljuvlig kväll!!Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

6 kommentarer:

 1. Lördagskvällskram från Anki och Nickan.

  SvaraRadera
 2. Du kan bli professionell fikatestare för du har kunskapen vid det här laget, det måste vara så! Kanske ett frilansade arbete för Bohusläningen! Bra idé, eller hur! Nej, jag skojar bara.

  Oh, har du så mycket artros, din stackare. Jag tror faktiskt inte att det är det jag har. Röntgen och doktor och allt till trots, jag tror fortfarande att menisken gått lite sönder och att den håller på att krypa in och tillbaka där den ska vara. Jag har liksom bara fått för mig att det är så.

  Men jag ska faktiskt få tuppkammar i mig. Jag tar vad som erbjuds. Och så kan man ju få sig ett nytt knä om det skulle bli illa. Jag är glad så länge det är så lite som det är.

  Jag är nog mest förvånad varje morgon när jag vaknar och kan ta sig ur sängen och det mesta fungerar, det är ett otroligt maskineri, hela kroppen, eller hur!

  Vädret idag, det tror jag att jag lämnar därhän, det tar musten ur en, regn! Och inte är det något vårregn heller. Bah!

  Kramar
  Agneta

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Vilken fika lördag du hade! Härligt att ha vänner/kompisar/barn som vill ha med en ut! Ja vädret är ombytligt kan man nog säga, vet snart inte vad jag ska tycka om det, lite vår längtar man allt efter! Ha nu en fin kväll! Kram Iréne

  SvaraRadera
 4. Härligt ordspråk! Stämmer ju bra det! Åh då hade du ju en härligt trevlig lördag m nära o kära.Ja här varvas det ner en stund innan jobb i morn igen,dessa dygn kan vara rätt så tuffa,känner det jag! Kram vännen ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 5. VILKEN härlig dag du hade! :o)
  Dessa fantastiska barn! Vilka kloka o tänkvärda ord. Får jag låna med mej den bilden med texten?

  Ha en underbar vecka bästa DU!
  Kram
  Monika

  SvaraRadera
 6. Härlig dag du haft vännen.Fina ord.Ha en skön start på nya veckan .Kramar Rita ♥

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika