onsdag 9 januari 2013

November väder....!!

Ja det har vi i dag...fast det är Januari....!!

Grått..dimman hänger på trädtopparna..så världen känns väldigt liten idag...regnar gör det också förstås...eller iaf duggar...!!
Såå trist väder!!

Hej på er förresten!!
Hopas att ni har det bra..och till er som är sjuka...Krya på er!!!

Så vad.. har då jag då förgyllt dagen med.. hittills idag??

På förmiddagen träffade jag först Annika på en fika på Lejas..och efter en stund slöt även Marianne upp!! Så trevlig och mysig fika!

Sen har jag hör och häpnad...ringt till sjukgymnasten..så jag fick tid 24:e Jan. Skulle ju gjort detta  för längesedan..men bättre sent än aldrig!!

När jag kom hem..efter fikat..gick jag upp på vinden!! Äntligen!! Trodde ju att det var massor där som jag skulle slänga..men var inte så mycket..!
Tittade igenom lådorna..och kan ni tänka er..där i botten på en låda...låg julsaker..och vad hittade jag då...?? Jo just det..vepan som jag letade efter..till jul!!
Men nu har jag tagit ner den..så nu ligger den här..bland dom andra jul sakerna!!

Nu är det dags för en kopp kaffe här...så jag önskar er alla...en fortsatt ljuvlig dag!!

Eftersom alla helger nu är över..och många av er har haft nära och kära på besök...så hoppas jag...att ni inte glömmer bort dom i vardagen...!!
För som alla vet..när det är stora helger..så umgås man...men sen när vardagen kommer...så kanske vissa av dom..är väldigt ensamma!!
Visa då..att DU inte glömt bort dom...ring..skicka ett sms..eller varför inte..gör ett besök..hos någon!! Tag med dej fikabröd..för kaffe har man nog alltid hemma...och det är just dom där "Oväntade besöken"..som man sedan kommer ihåg och pratar om!!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

6 kommentarer:

  1. Hej gulliga Du!

    Du är som extra sol Annika! Alltid förgyller du min dag med dina så fina kommentarer. Regn, dimma eller grådask, du strålar och värmer. Tack, är allt jag kan säga! Du är värdefull!

    Härligt att du hittade vepan! :o)

    Ha det bäst!
    Kram
    Monika

    SvaraRadera
  2. sånn var starten på dagen her også..men så ble det sol.:) og deilig vær..:) Snart merker vi at dagene blir lengere..deilig.:)

    kos deg..))

    SvaraRadera
  3. Hej vännen! Hoppas dagen varit fin/ jag är på benen igen... Så i dag vart det jobb igen! Men nu är jag trött!!! Godnatt kram Jessica

    SvaraRadera
  4. Minusgrader och stark blåst. Känns som man vore på kalfjället någon stans. Fick hålla hårt i morronrocken när jag hämtade tidningen, hihi.
    Ja, nog är det konstigt att man alltid hittar saker EFTER! Jag plockade ihop julen igår och när jag burit ner allt kom jag på att jag hade ju lite inne i badrummet också. Lat som jag är bar jag bara ner det och la bredvid lådorna!
    Hoppas du får en fin dag.
    Kram Elzie

    SvaraRadera
  5. Hej Annika! Åh va kul att hitta värdefulla saker på vinden:) TACK fina du för nigningen,känner den ända hit! Jaa nu ska det kämpas på ett tag tills man är nöjd o sen det svåra...HÅLLA vikten,puh va svårt...Hopppas,hoppas jag klarar det nu! Vi ska ta en shoppingdag jag o syrran senare i år:)) Kram på dej ♥ Gunilla

    SvaraRadera
  6. Ja tänk så tokigt det kan bli med alla saker man har...tur att din vepa kom fram till sist :)

    Nu har du gjort det igen ...gjort mig så där varm och glad igen...
    Det är fantastiskt vad du kan beröra och, ge tröst och framtidstro, med alla dina vackra tankar och ord som du förmedlar...synd att du inte bor närmare mig för då skulle jag såå gärna vilja träffa dig ibland...du måste vara världens bästa vän.

    Önskar dig fina dagar vännen ♥
    Ann-Louisekram

    SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika