fredag 2 november 2012

God fredagskväll...!!

På er alla....!!!

Har varit ett typiskt novemberväder idag...!! Grått och regn av och till..!!

Efter frukosten i morse..gick min goda vän och jag en promenad..igen..!! Kan ni tänka er...:)
Sen som belöning..för det måste man ju alltid ha..så gick vi till Yerba.....
Där blev det nektarin och röda vinbärspaj..med laktosfri grädde...!!


 Sen åkte min goda vän hem..och då träffade jag Josefine en stund.

Jag har varit och köpt tre röda rosor..som vi skall lägga på min pappas grav i morgon...dom tre..symboliserar..mina döttrar och mej...sen skall vi självklart tända ett ljus...!!

Måste skriva det igen..och tror att jag gör det..till varje Alla helgons dag...! När jag förr jobbade nätter..och det var just denna helgen...så åkte vi ofta förbi.. en av våra kyrkogårdar här i stan....kan säga er...att det såg ut som om hela kyrkogården brann...
Det var såå otroligt vackert!!

Min lilla mamma som aldrig egentligen gillat detta med ljus på kyrkogården..har faktiskt fått böja sig..och tycker numera att det är väldigt vackert!
För när min pappa hade gått bort..och det blev just denna helgen...så ville jag..att vi skulle ha en lykta..och det har vi idag..!!

Nu tror iof sig inte jag..att min lilla pappa är där..stenen står..utan jag tror..att han sitter där i sin himmel..och tittar ner på den vackra lyktan..ler lite..och tänker...Du fick din vilja igenom..Annika..med ljus på min grav!!

Sen känner jag..att han är med mej varje dag..och finns nästan dagligen i mina tankar...!! Nu mina vänner...skall jag sätta mej tillrätta i soffan...kika lite på tv:n..och bara ha det gott..!!

Sen i morgon blir det först frukost här..med Lisa...sedan blir det kusten för Josefine och mej..och på kvällen kommer min goda vän..tillbaka..men dagen i morgon..tar vi då..!!

Jag önskar er alla..en fortsatt mysig fredagskväll...!!!
Berätta för någon ikväll..hur mycket du uppskattar/älskar honom/henne...!! Så svåra ord att säga..men såå underbara att få höra...!!

Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika

4 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med dig!
  kram och ha en skön kväll :)
  Fia <3

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det underbart vackert med alla ljusen som lyser på kyrkogårdarna denna helg. Det utstrålar kärlek,värme och får oss att tänka till lite om livet och döden.
  Jag tror som du att våra närmaste följer oss från sin himmel.

  Så mysigt och gott ni haft det du och vännen.
  Önskar dig en fortsatt fin Allhelgona helg.
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 3. Precis så känner jag också...har lite dåligt samvete för att jag inte åkt till pappas grav...men jag tänder ett ljus på balkongen istället. Tänker på honom varje dag också:) Gråter en skvätt ibland. Har han levt har han varit över 80 år nu.

  KRAM Helena

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg du har =) Älskar änglar och hemma kan man aldrig ha för många. Hoppas du får en fin lördag!

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika