lördag 1 september 2012

God lördagsmorgon.....!!!

Tänk...redan 1:a september!!!!

Vilken morgon...inte ett moln...vindstilla...och solen visar sig från sin bästa sida...helt ljuvligt!!!

Tyckte att det var lite varmt i mitt vardagsrum..nu på morgonen....kände på elementet...och det var varmt!!!
Är det höst...då...??!!

Ätit en underbar frukost....läst tidningarna...och nu kikar jag lite på Nyhetsmorgon......tänk att jag kan göra två saker samtidigt..ha ha...alltså både blogga...och se på tv....:)

Vad skall jag hitta på idag...då..??

Skall träffa Anki...och ta en fika, på stan...så ljuvligt att vi kan sitta ute...gäller verkligen att ta vara på..dessa dagar!!

Sen i em...skall jag bara vara...sitta på balkongen...läsa lite...och njuta av vädret!!

Jag önskar er alla...en underbar dag...!!!

Gör det du själv vill..och tänker...för det finns alltid någon i ens omgivning...som har åsikter..och synpunkter....på hur man skall vara.. eller inte vara....

Strunta i detta...var dej själv...och gör precis det DU vill....!! För vem...kan bestämma.. över någon annan människa..??

Tänk också på....som min pappa alltid sa...."Man kommer aldrig först...om man går i andras fotspår..."Var rädda om er och varandra!! Kram/Annika5 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Skönt att du bor i ett hus där hyresvärden inte är snål med värmen. Första dagen i september men det känns som det varit höst ett tag redan. Härligt att gå ut på stan på lördagen och ta en fika med en god vän.

  Ha en härlig dag

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt start på dagen .Ja nu är det höst redan 1 september,men då får man mysa och njuta mera.Älskar att tända ljus.Ha nu en skön och härlig dag goa vännen.Lördagskramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Jaa redan första september...Idag skulle vi ha flyttat hit var meningen,har ju haft lägenheten tills idag igentligen men knappt vart där sen beslutet togs! Bara städat...Men känns så befriande så..Hoppas du får en bra dag gumman,vädret är ju strålande! Kramelikram ♥ Gunilla

  SvaraRadera
 4. Ja, vilken morgon och vilka dagar vi har, det är helt underbart. Vi sitter på verandan och bara njuter och nu blommar sommarblommorna som mest! Ha en riktigt fin dag!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Tack fina Annika. Ha en mysig söndag.
  Kram Agneta

  SvaraRadera

Är så glad och tacksam, att just DU, vill lämna en kommentar hos mej!!
Du skall veta att det värmer och jag blir så oerhört glad!!
Kram Annika